VIRAL

Αυτή η αφίσα θα σε κάνει να μην ξαναστείλεις μήνυμα ενώ οδηγείς [εικόνα]

Μία γιγαντοαφίσα που έκανε την εμφάνισή της σε κεντρικό δρόμο του Τορόντο στον Καναδά προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, αλλά στην ουσία θέλει να περάσει με πολύ προκλητικό τρόπο ένα πολύ θετικό μήνυμα.

Η αφίσα γράφει με μεγάλα γράμματα "Text & Drive" (δηλαδή στέλνε μηνύματα στο κινητό σου ενώ οδηγείς) και αρχικά χιλιάδες οδηγοί ξαφνιάστηκαν όταν είδαν την επιγραφή. Ωστόσο αν προσέξει κανείς καλύτερα θα δει πως η αφίσα είναι διαφήμιση για το γραφείο κηδειών Wathan Funeral Homes.
Χιλιάδες ήταν αυτοί που παραπονέθηκαν μέσω social media και δήλωσαν πως βρήκαν την αφίσα πολύ μακάβρια και ζήτησαν να απομακρυνθεί. Επίσης χιλιάδες ήταν αυτοί που μπήκαν στην ιστοσελίδα που αναγράφονταν στην αφίσα για να παραπονεθούν αλλά τότε διαπίστωσαν πως το μόνο που έβρισκαν ήταν ένα μήνυμα που τους έλεγε "Πιθανότητατα επισκεφτήκατε αυτό το site για να μας πείτε πόσο ακατάλληλη είναι αυτή η διαφήμιση για ένα γραφείο κηδειών. Και έχετε δίκιο γιατί δεν είμαστε γραφείο κηδειών".
Τελικά η αφίσα αποδείχτηκε πως είναι δημιούργημα της διαφημιστικής εταιρείας  John St.και της εταιρείας διαχείρισης αφισών στους δρόμους Cieslok Media, οι οποίες θέλησαν να περάσουν το δικό τους ισχυρό κοινωνικό μήνυμα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!