VIRAL

Αυτή η φωτογραφία έγινε viral αλλά τελικά όλο αυτό ήταν "κόλπο" [βίντεο]

Πριν λίγες μέρες έκαναν το γύρο του Διαδικτύου φωτογραφίες ενός πανάκριβου Range Rover που εντοπίστηκε έξω από το πολυκατάστημα Harrods στο Λονδίνο.

Tότε όλοι εντυπωσιάστηκαν που τo ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο αξίας 110.000 ευρώ είχε βανδαλιστεί πιθανά από κάποια γυναίκα που είχε γράψει με σπρέι πως ο σύντροφός είναι άπιστος (cheater), πως τελείωσε η σχέση τους (It's Over) και στο καπό έγραψε "Ελπίζω να το άξιζε" (Hope she was worth it) και το hashtag #cheater πήρε φωτιά στα social media. 
Και μπορεί οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου να έκαναν λόγο για μία τρομερή εκδίκηση μίας απατημένης, αλλά υπήρχαν και κάποιοι που έβλεπαν με καχυποψία το γεγονός πως το αμάξι βρέθηκε μπροστά σε ένα τόσο κεντρικό και καλά φυλασσόμενο σημείο του Λονδίνου και έκαναν λόγο για απάτη. Και τελικά οι δεύτεροι είχαν δίκιο που ήταν καχύποπτοι, αφού όπως αποκαλύφθηκε με ένα βίντεο που ανέβηκε πρόσφατα στο youtube όλο αυτό ήταν ένα καλοστημένο κόλπο για να διαφημιστεί το νέο αυτοκίνητο Revere Range Rover Vogue. Το κόλπο το έστησε η ομάδα του  R-Tec Auto Design που βρήκε τον τέλειο τρόπο να κάνει γνωστό στους πάντες το νέο μοντέλο αυτοκινήτου "χειραγωγόντας" τα social media.

Μάλιστα το βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα και εξηγεί τα πάντα ανέβηκε στο youtube με το λογοπαίγνιο "Revere not Revenge".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!