VIRAL

"Η πιο εκνευριστική επιβάτης σε αεροπλάνο" που έγινε viral [εικόνες]

Όλοι συμφωνούν πως είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό να είσαι εγκλωβισμένος μέσα σε μια πτήση και να τύχει να καθίσεις κοντά σε κάποιο ενοχλητικό επιβάτη.

Μάλιστα έχουν φτιαχτεί και ειδικά προφίλ σε facebook και instagram που "ξεμπροστιάζουν" τέτοιους ενοχλητικούς επιβάτες με φωτογραφίες που ανεβάζουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο.
Τώρα όμως μία γυναίκα, κέρδισε εν αγνοία της τον τίτλο της πιο εκνευριστικής γυναίκας σε πτήση, μέσω twitter.
Όλα άρχισαν όταν ο αμερικανός δημοσιογράφος Dante Ramos, που εργάζεται στην Boston Global, ανέβασε στο twitter μία φωτογραφία που έδειχνε πως η γυναίκα που κάθονταν μπροστά του στο αεροπλάνο είχε βάλει την μακριά κοτσίδα της να κρέμεται στο κάθισμα ακριβώς μπροστά του. Ο ίδιος έγραψε "Συγχαρητήρια στη νεαρή γυναίκα με την αλογοουρά που κάθεται στη θέση 22Β. Βρήκε ένα νέο τρόπο να φέρεται κανείς απαίσια στα 35.000 πόδια". 
Αυτό που δεν περίμενε ήταν πως μέσα σε λίγα λεπτά το σχόλιο του θα αποσπούσε χιλιάδες likes και τελικά έγινε viral. Μάλιστα μέχρι και η ίδια η επιβάτης είδε τον διαδικτυακό χαμό που γίνονταν και όταν κατάλαβε πως αφορούσε την ίδια, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη και να απομακρύνει τα μαλλιά της από το κάθισμα.
Παράλληλα χιλιάδες έσπευσαν να προτείνουν στον Dante ακραίες λύσεις  - τιμωρίες: από το να βάλει τσίχλα στα μαλλιά της μέχρι να την ξυρίσει!

 

 

Kαι μερικές από τις προτάσεις...


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!