VIRAL

H selfie Βρετανού με τον αεροπειρατή της EgyptAir έγινε viral

Η φωτογραφία του 26χρονου Βρετανού επιβάτη της πτήσης της EgyptAir, μαζί με τον αεροπειρατή Seif el-Din Mustafa, έγινε πρωτοσέλιδο στις βρετανικές εφημερίδες, αλλά και viral στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει και ο Independent οι Βρετανοί χρήστες του διαδικτύου, αλλά και πολίτες από όλο τον κόσμο βρήκαν "αστεία" ή "τραγικά αστεία" την πόζα του Ben, που έγινε viral στα social media, αλλά μετά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων άρχισε μέσω twitter να γίνεται ένας χαμός με τον κόσμο να επιμένει πως αυτή είναι απλά μία φωτογραφία και όχι selfie. Μάλιστα πολλοί έσπευσαν να διορθώσουν τα βρετανικά δημοσιεύματα εξηγώντας πως η selfie προϋποθέτει να έχεις τραβήξει εσύ την φωτογραφία και όχι κάποιος άλλος. Ο ίδιος ο Ben πάντως μίλησε στον Guardian και είπε πως δεν ξέρει γιατί το έκανε και προσθέτει "Σκέφτηκα πως άμα είναι να πεθάνω δεν έχω τίποτα να χάσω και έτσι μπήκα στην καμπίνα, ζήτησα από κάποιον από το πλήρωμα να κάνει τον μεταφραστή και ρώτησα τον αεροπειρατή αν θέλει να βγει μία selfie μαζί μου. Αυτός σήκωσε στους ώμους και είπε οκ και την φωτογραφία την τράβηξε μία αεροσυνοδός".
Άρα και ο ίδιος αποκαλει την φωτογραφία selfie, αλλά το κοινό επιμένει να διαφωνεί. Δείτε ένα τέτοιο χαρακτηριστικό twit από τα χιλιάδες που έχουν ανέβει, αλλά και τα βρετανικά πρωτοσέλιδα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!