VIRAL

True story: Γυναίκα σταμάτησε περιπολικό που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα [βίντεο]

Το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι στις ΗΠΑ, διερευνά την υπόθεση και αναζητά να αποδώσει ευθύνες,αφού έγιναν viral μία σειρά βίντεο, με πρωταγωνιστή έναν οδηγό περιπολικού.

Τα βίντεο τράβηξε μία γυναίκα, η οποία ενώ οδηγούσε με ταχύτητα περίπου 60 χλ/ώρα σε δρόμο του Μαϊάμι με όριο ταχύτητας τα 50 (30  μίλια την ώρα), την προσπέρασε ένα περιπολικό με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 150 χιλιόμετρα την ώρα.
Το περιπολικό δεν είχε αναμμένη την σειρήνα και η γυναίκα αποφάσισε να το ακολουθήσει και τελικά ανάγκασε το περιπολικό να σταματήσει και ο οδηγός του, ένας νεαρός αστυνομικός βρέθηκε να απολογείται για την ταχύτητα που είχε αναπτύξει, παραδέχτηκε πως απλά πήγαινε στη δουλειά του και πως δεν υπήρχε κάποια επείγουσα κατάσταση. 
Η γυναίκα κατέγραψε τα πάντα σε 3 βίντεο, τα οποία ανέβηκαν στα social media (μόνο στο Facebook το τρίτο βίντεο με την ευγενική απολογία του αστυνομικού έχει ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια shares!) με αποτέλεσμα οι αρχές να αναγκαστούν να ανακοινώσουν (μία εβδομάδα μετά την ανάρτηση των βίντεο) πως θα διερευνήσουν την υπόθεση και θα εντοπίσουν τον αστυνομικό (ο οποίος να σημειωθεί πως αναφέρει τα στοιχεία του στο βίντεο) για να του αποδώσουν αν υπάρχουν ευθύνες.
Η Washington Post αναφέρει πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πολίτες αναλαμβάνουν τον ρόλο της αστυνομίας και τονίζει πως στο πρόσφατο παρελθόν μία δημοσιογραφική έρευνα στο Μαιάμι κέρδισε βραβείο Πούλιτζερ, καθώς έδειχνε πως περίπου 800 αστυνομικοί στην Φλόριδα κυκλοφορούσαν με περιπολικά εκτός υπηρεσίας, που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!