VIRAL

Σάλος με τον ταυρομάχο πάνω σε ταύρο που κρατά στο χέρι το μωρό του [εικόνες]

Ο 42χρονος Francisco Rivera Ordóñez, είναι ένας από τους διασημότερους ταυρομάχους της Ισπανίας και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με φωτογραφίες που ανέβασε στα social media.

O Francisco Rivera, ανήκει σε μια οικογένεια με μεγάλη παράδοση στις ταυρομαχίες και ο ίδιος έχει γίνει κάτι σαν celebrity στην Ισπανία.
Τώρα όμως δέχεται πληθώρα αρνητικών σχολίων γιατί ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media (όπου έχει δεκάδες χιλιάδες followers) φωτογραφίες του που τον δείχνουν να παλεύει καβάλα σε έναν μαινόμενο ταύρο κρατώντας στο ένα χέρι του την κόρη του Carmen, που απέκτησε από τον δεύτερο γάμο του, η οποία είναι μόλις 6 μηνών.
Μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία με τον πατέρα του να κρατά τον ίδιο ως μωρό, στους  ώμους του σε ανάλογη πόζα, γράφοντας : "η ιστορία επαναλαμβάνεται" και πως αυτό είναι το ντεμπούτο της  Carmen στις αρένες καθως αποτελεί την 5η γενιά ταυρομάχων στην οικογένεια.

Οι δύο φωτογραφίες προκάλεσαν την αντίδραση δεκάδων φιλοζωϊκών οργανώσεων (που ούτως ή άλλως μάχονται για την κατάργηση των ταυρομαχιών), αλλά και απλών πολιτών που βρήκαν, αλλόγιστη και επικίνδυνη την πράξη του Rivera.


 

 

A photo posted by Francisco Rivera (@f.r.paquirri) on Jan 24, 2016 at 3:25pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!