VIRAL

Τους χάλασαν οι σαγιονάρες, απέτρεψαν ληστεία και έγιναν ήρωες [βίντεο]

Οι Αυστραλοί έχουν ξετρελαθεί με δύο νεαρούς άνδρες που έχουν γίνει "τοπικοί ήρωες" μετά από ένα βίντεο που ανέβηκε στο youtube και έγινε viral.

Οι δύο άνδρες είναι οι James Ross-Munroe και Kane Wiblen, οι οποίοι την περασμένη Παρασκευή είχαν πάει σε ένα πάρτυ, αλλά αποφάσισαν να φύγουν για να φάνε κάτι. Όμως χάλασε η σαγιονάρα που φορούσε ένας εξ αυτών και σταμάτησαν στο πάρκινγκ ενός fast food. Εκεί και ενώ ο ένας προσπαθούσε να φτιάξει την σαγιονάρα, πρόσεξαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο με δύο επιβάτες πουήταν παρκαρισμένο στην είσοδο του εστιατορίου και κατάλαβαν πως ήταν ληστές.
Χωρίς να το πολυσκεφτεί ο ένας τύπος, χωρίς σαγιονάρα και σχεδόν ημίγυμνος, πήγε και πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, ζήτησε από τον φίλο του να καλέσει την αστυνομία, άρπαξε τον έναν ληστή και άρχισε να τον χτυπά και μετά άρχισε να καταδιώκει και τους δύο ληστές που τελικά κατάφεραν να διαφύγουν, χωρίς όμως να πάρουν μαζί τα χρήματα και το (κλεμμένο όπως αποδείχτηκε) αυτοκίνητο.
Τα media στην Αυστραλία έχουν ξετρελαθεί με τους δύο τύπους, οι οποίοι δεν προλαβαίνουν να δίνουν συνεντεύξεις και να κάνουν φωτογραφήσεις. Ειδικά ο James Ross που πρωταγωνιστεί σε ολόκληρο το βίντεο χωρίς να φοράει σαγιονάρα, έχει γίνει ο απόλυτος ήρωας, ενώ μέχρι και ο παρουσιαστής της δημοφιλούς ενημερωτικής εκπομπής Today στην Aυστραλία, ξεκαρδίστηκε με την απλοϊκή και ειλικρινή του αφήγηση του όλου περιστατικού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!