VIRAL

Μεθυσμένη γιατρός επιτέθηκε σε ταξιτζή και έχασε τη δουλειά της [βίντεο]

To βίντεο που δείχνει μια μεθυσμένη νεαρή γυναίκα να επιτίθεται σε ένα ταξιτζή έγινε viral στις ΗΠΑ.

Το βίντεο έδειχνε μία πολυ μεθυσμένη κοπέλα η οποία κατέστρεψε το όχημα και έκανε επίθεση σε ένα οδηγό ταξί της γνωστής υπηρεσίας Uber.
Όλα ξεκίνησαν όταν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, ο ταξιτζής δέχτηκε κλήση από άλλο θαμώνα ενός νυχτερινού κέντρου στο Μαϊάμι των ΗΠΑ. Όταν όμως ο οδηγός έφτασε στο σημείο, μία μεθυσμένη γυναίκα θέλησε να κλέψει την κούρσα από τον κανονικό πελάτη που είχε καλέσει την Uber.
O πελάτης δεν θέλησε να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί της, αφού ήταν εμφανώς μεθυσμένη και άρχισε να βιντεοσκοπεί τα πάντα.
Ο ταξιτζής, από την άλλη αρνήθηκε να μεταφέρει την μεθυσμένη γυναίκα, αφού είχε δεχτεί κλήση από άλλο πελάτη και αυτό απαγορεύεται από την εταιρεία του.
Τότε η γυναίκα του κατέστρεψε το αυτοκίνητο με κλωτσιές, άρχισε να τον χτυπά, μπήκε μέσα στο όχημα και άρχισε να πετάει πράγματα έξω.
Ο οδηγός ήταν γενικά πολύ ψύχραιμος (βέβαια σε κάποια στιγμή την σπρώχνει) και κάλεσε την αστυνομία, η οποία ναι μεν συνέλαβε τη γυναίκα, αλλά δεν της απαγγέλθηκαν τελικά κατηγορίες.
Και όλα θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει εκεί.
Όμως το βίντεο από το συμβάν, ανέβηκε στο youtube, έγινε viral, κάποιοι αναγνώρισαν την κοπέλα, η οποία είναι η γιατρός - νευρολόγος Anjali Ramkissoon και τελικά ύστερα από λίγες μέρες ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του νοσοκομείου στο οποίο εργάζονταν πως η μεθυσμένη γιατρός απολύεται λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, ενώ και η Uber προχώρησε στο να την μπλοκάρει από το να μπορέσει να χρησιμοποιήσει μελλοντικά την υπηρεσία της.
Παράλληλα στο διαδίκτυο έχει φουντώσει η συζήτηση για το γιατί δεν της απαγγέλθηκαν αρχικά κατηγορίες, ενώ άλλοι μιλούν για σεξισμό, ακόμα και για ρατσισμό. 
Να σημειωθεί πως πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, που άνθρωπος χάνει τη δουλειά του στις ΗΠΑ, μετά από ένα viral βίντεο με ταξιτζή: πριν λίγο καιρό έχασε τη δουλειά του στέλεχος της αλυσίδας fast food Taco Bell, ο Benjamin Golden, ο οποίος επίσης σε κατάσταση μέθης είχε επιτεθεί σε ταξιτζή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!