VIRAL

Oι Anonymous αποκάλυψαν τα στοιχεία 15χρονου που έδειρε άγρια ανήλικο [βίντεο]

Η γωστή ομάδα ακτιβιστών Anonymous αποφάσισε να κηρύξει πόλεμο και σε όσους κάνoυν bullying, ακόμα και αν αυτοί είναι ανήλικοι.

Έτσι όπως αναφέρουν διεθνή μέσα, ανέβασαν στο διαδίκτυο και σε social media όπως το Facebook, ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει έναν 15χρονο Αυστραλό να δέρνει άσχημα ένα άλλο ανήλικο αγόρι. Το βίντεο γυρίστηκε στην Victoria της Aυστραλίας και οι Anonymous αποκάλυψαν όλα τα στοιχεία του 15χρονου δράστη, από το ονοματεπώνυμό του, τη διεύθυνση του σπιτιού του μέχρι και τους αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης των γονιών του.
Μετά την ανάρτηση του βίντεο ο 15χρονος και η οικογένειά του δέχτηκαν έναν ορυμαγδό υβριστικών ακόμα και απειλητικών μηνυμάτων, ενώ ο 15χρονος συνελήφθη και ανακρίθηκε από τις Αρχές.
Ο 15χρονος δράστης έσπευσε να δικαιολογηθεί ανεβάζοντας ένα post στο Facebook στο οποίο ισχυρίζεται πως το αγόρι που χτύπησε είχε κλέψει χρήματα, είχε προκαλέσει την σύλληψη φίλου του, πως χρωστούσε χρήματα στον ίδιο κ.λπ., αλλά η απολογία - δικαιολογία προκάλεσε νέο κύμα αρνητικών σχολίων. 
Πάντως η μητέρα του δράστη δήλωσε στα τοπικά μέσα πως πιστεύει πως ο γιος της πήρε το σκληρό μάθημα που του άξιζε. 

Από την άλλη πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πολύ ακραία την "τιμωρία" των Anonymous και πιστεύουν πως η ακτιβιστική ομάδα των χάκερς ίσως και να το παράκανε.

Δείτε το post του δράστη και το βίντεο των Anonymous που σοκάρει με τη βίαιότητα που δείχνει.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!