VIRAL

Χάκερς μπήκαν στο twitter του πιο μισητού ανθρώπου των social media

Ο πρώην CEO της φαρμακευτικής εταιρείας Turing, διανύει την χειρότερη εβδομάδα της ζωής του και πολλοί πιστεύουν πως του αξίζει.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Martin Shkreli, κατάφερε να κερδίσει το τίτλο του πιο μισητού ανθρώπου στα social media, όταν ως CEO, εκτόξευσε σε αστρονομικά επίπεδα τη τιμή φαρμάκου και μάλιστα φρόντισε να κομπάζει υπερασπιζόμενος την απόφασή του με προκλητικά σxόλια μέσω των social media. Τότε είχε αναγκαστεί να κλείσει τον λογαριασμό του στο twitter λόγω των υβριστικών μηνυμάτων που του έστελναν άνθρωποι από όλο τον πλανήτη.
Τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης, αφού συνελήφθη πριν λίγες μέρες και κατηγορείται για απάτη και διαπλοκή.
Συγκεκριμένα κατηγορείται πως την εποχή που ήταν διαχειριστής hedge fund, έχασε μεγάλο ποσό σε κακές επενδύσεις και "απέσπασε" παράνομα ένα τεράστιο ποσό από μία επίσης φαρμακευτική εταιρεία την οποία ο ίδιος είχε ιδρύσει την Retrophin Inc., προκειμένου να καλύψει τα χρέη του προς τα μέλη του hedge fund.
Ο ίδιος δήλωσε αθώος ενώπιον του εισαγγελέα και φρόντισε να ξανανοίξει τον λογαριασμό του στο twitter και μέσω social media να πει πως οι κατηγορίες είναι αβάσιμες.
Λίγα μόλις λεπτά μετά από αυτό το νέο του post στο twitter, χάκερς μπήκαν στον λογαριασμό του και άρχισαν να γράφουν διάφορα μηνύματα όπως ότι μοιράζει λεφτά σε όποιον ενδιαφέρεται ακόμα και ότι πάσχει από AIDS.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!