VIRAL

True story: Η ζωή του καταστράφηκε όταν το φορτηγό του έπεσε στα χέρια Τζιχαντιστών

Μια απίστευτη ιστορία κάνει τα τελευταία 24ωρα το γύρο του διαδικτύου με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε ένας υδραυλικός σε έναν έμπορο αυτοκινήτων.

Ο Τεξανός Mark Oberholtzer, εργάζονταν για χρόνια ως υδραυλικός στις ΗΠΑ και είχε ένα επαγγελματικό φορτηγάκι που έφερε τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησής του Mark-1 Plumbing.
Τον Οκτώβριο του 2013, έδωσε το παλιό του φορτηγάκι σε έναν έμπορο αυτοκινήτων προκειμένου να αγοράσει ένα νεότερο μοντέλο. Όμως δεν έβγαλε τα αυτοκόλλητα με τα στοιχεία της εταιρείας του (προσπάθησε να τα "ξύσει"), γιατί ο υπάλληλος του καταστήματος στο οποίο πούλησε το μεταχειρισμένο όχημα, τον απέτρεψε, αφού του είπε πως κάτι τέτοιο θα έκανε ζημιά στη μπογιά του οχήματος και θα μείωνε την αξία του και τον διαβεβαίωσε πως η επιχείρηση έχει καλύτερους τρόπους για να αφαιρεί τα αυτοκόλλητα χωρίς να προκαλεί βλάβες. Προφανώς η εταιρεία που αγόρασε το παλιό φορτηγάκι δεν έβγαλε ποτέ το αυτοκόλλητο και ξαναπούλησε το όχημα στην αρχική του μορφή.
Ένα χρόνο μετά την πώληση, μια εξτρεμιστική ομάδα με τον τίτλο μέτωπο Ansar al-Deen, στη Συρία, ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία με το φορτηγάκι του Τεξανού και έκτοτε το φορτηγάκι του εμφανίζεται σε διάφορες προπαγανδιστικές φωτογραφίες Τζιχαντιστών στο διαδίκτυο.

Μάλιστα μία από αυτές συνοδεύονταν από την φράση: "using plumbing truck against regime in #Aleppo’"- Δηλαδή "χρησιμοποιώντας φορτηγάκι υδραυλικού κατά του καθεστώτος στο Χαλέπι", μην αφήνοντας την παραμικρή αμφιβολία πως πρόκειται για το ίδιο φορτηγάκι.
Τώρα ο Mark Oberholtzer, έχει καταθέσει μήνυση κατά του ανθρώπου που είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας που αγόρασε το παλιό του φορτηγάκι και διεκδικεί αποζημίωση 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Ο άνδρας ισχυρίζεται πώς από τη στιγμή που αναρτήθηκαν οι φωτογραφίες στο διαδίκτυο, έχει χάσει την ησυχία του καθώς κάθε φορά που γίνονται τρομοκρατικές επιθέσεις ή φρικαλεότητες από τα μέλη του ISIS, ο ίδιος δέχεται υβριστικά τηλεφωνήματα και απειλές.

Ο Mark Oberholtzer 

Το φορτηγάκι

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!