VIRAL

H Super Κική πέταξε... κακίες για τους Σερβετάλη, Σπαλιάρα, Παππά κ.ά.

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις της για τον Χρήστο Μάστορα, η Super Κική επέστρεψε με νέο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube και αυτή τη φορά έστρεψε τα βέλη της κατά των Άρη Σερβετάλη, Γιάννη Σπαλιάρα, Αλέξη Παππά Μαρίνα Πατούλη κ.ά.

Για την δήλωση της Μαρίνας Πατούλη ότι μοιάζει με την Barbie σχολίασε: «Μοιάζει με τις πολύ παλιές Barbie που αν τις δεις τώρα τις πουλάνε στα παλαιοπωλεία. Ίσα που στέκεται. Την κρατάνε με μπετόβεργες της οικοδομής. Κάτω από τα τακούνια έχει τσιμέντο. Ήμασταν μαζί στο «Just The Two Of Us». Προσπαθούσε να τραγουδήσει. Δεν είναι σουργ... Είναι... εννοώ δεν είναι κακίστρω, είναι πολύ καλό παιδί».

Για όσα ακούστηκαν περί σχέσης Αλέξη Παππά και Λάκη Γαβαλά είπε: «Του φαινόταν του Αλέξη Παππά. Όπου βλέπεις πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Να δεις που και ο άλλος ο Σπαλιάρας που μετράει τις νύφες μια μια, τα ίδια είναι και αυτός. «Λουκιανή» και παλεύει να το κρύψει».

Τις δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη ότι ήταν στο περιθώριο όταν είχε βάψει κόκκινα τα μαλλιά του, αλλά και τώρα που μιλάει για τον Θεό σχολίασε επίσης η Σούπερ Κική λέγοντας: «Α ναι, έχει μουρλάνει. Τον είδα τις προάλλες στην Ερμού να πηγαίνει πάνω - κάτω και να κόβει βόλτες με μια γενειάδα μέχρι τον αστράγαλο. Δεν το ήξερες ότι έχει μουρλάνει; Έχει στείλει χαιρετισμούς χρόνια. Αυτός τρελάθηκε με το δίκιο του, είδε την αλήθεια. Ξέρει πολύ καλά γιατί τρελάθηκε. Τον τάραξαν, είδε την αλήθεια του κόσμου. Είχε μεγάλη επιτυχία σαν «Λάζαρος», φαντάσου τι πέρασε στο δρόμο. Πολύ θέλει ο άνθρωπος;».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!