VIRAL

Οι Πετράκος - Γιαννόπουλος κράζουν τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στο Ηρώδειο

Ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τους τραγουδιστές που επιλέγουν να εμφανίζονται στο Ηρώδειο, αλλά και για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε στο Ηρώδειο ο Απόστολος Γκλέτσος.

Στην ανάρτησή του ανέφερε ότι, με το κλείσιμο του Διογένη, πολλοί καλλιτέχνες αναγκάζονται να εμφανίζονται στο ιστορικό αυτό θέατρο, υπονοώντας ότι το Ηρώδειο δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για τέτοιου είδους εμφανίσεις.

Την ίδια γνώμη είχε και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ο οποίος μίλησε στη Super Κατερίνα.

«Δεν διαφωνώ ενώ ήταν πάρα πολύ αυστηρό τα τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μπάτε σκύλοι αλέστε».

«Το Ηρώδειο κοντεύει να γίνει αναψυκτήριο αλλά όχι με φθηνό εισιτήριο. Μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα. Η Άννα Βίσση πολεμούσε να της δοθεί το Ηρώδειο 20 χρόνια, αναρωτιέμαι αν έβγαλαν και τα μαντήλια. Το επόμενο βήμα είναι να μπουν τραπέζια για να σηκωθούμε πάνω; Δεν ξέρω τι έχει πάθει η υπουργός Πολιτισμού».

«Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιάννης Πλούταρχος είναι καλλιτέχνες που απέδειξαν επί 30 χρόνια να μπουν σε έναν τέτοιο χώρο».

«Δεν μου άρεσε το πλάνο να βλέπω τον Απόστολο Γκλέτσο να χορεύει ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο. Δεν είναι ο χώρος να χορέψει ο Απόστολος Γκλέτσος ζεϊμπέκικο, να τραγουδάει “Ελεύθερος για μια ζωή” ο Αργυρός. Δεν γίνεται να τα ξεφτιλίζουμε όλα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!