VIRAL

H Super Κική προσπαθεί να ανακαλέσει όσα είπε για τον Χρήστο Μάστορα

Καλεσμένο τον Fipster είχε η Σούπερ Κική στο κανάλι της στο YouTube και αναφέρθηκαν στην Μαρινέλλα και τον Χρήστο Μάστορα.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στο θέμα με την περιπέτεια της υγείας της Μαρινέλλας αλλά και την παρεξήγηση που έγινε με τον Χρήστο Μάστορα επειδή ο ίδιος δεν πήγε στην τελική πρόβα και «κόπηκε» με απόφαση της τραγουδίστριας από την συναυλία στο Ηρώδειο. Τότε η youtuber πέταξε... βιτριολικές ατάκες

«Δεν είναι τραγικό που ανέβηκε το βίντεο με τη Μαρινέλλα. Είναι τραγικό που το έπαθε η γυναίκα μέσα στον κόσμο, αλλά γενικά τα πάντα πλέον ανεβαίνουν σε βίντεο, απλά στάθηκαν όλοι εκεί για να έχουνε να λένε. Εμένα δεν με τρόμαξε αυτό. Το βίντεο είναι ένα βίντεο, απλά ενημερώθηκε και ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι έγραψε κάποιος από κάτω «καλά να πάθει» ή χάρηκε» σχολίασε η Σούπερ Κική.

Και συνέχισε τον σχολιασμό της για το ότι ο Μάστορας δεν τραγούδησε τελικά στην συναυλία. «Διάρροια έπαθε ο άνθρωπος ρε παιδιά χέσ…ε από τα μάτια. Την «έφαγε», την «έφαγε» το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μαγιολίκια», είπε, ενώ για την αμηχανία του Fipster όση ώρα τα έλεγε αυτά, εξήγησε: «Κρατάει ουδέτερη στάση. Ο άνθρωπος έχει έρθει εδώ πέρα με κίνδυνο τη ζωή του. Πρέπει να το εκτιμήσουμε έτσι; Γιατί από στιγμή σε στιγμή μπορεί να χάσει την καριέρα του».

 

Η ίδια, δεν έχει καμιά διάθεση να ανακαλέσει τα όσα είπε και τα επανέλαβε σε βίντεο που ανέβασε στα stories της όπου μάλιστα ισχυρίζεται πως είπε αυτά που είπε για να στηρίξει τον Μάστορα και ευχαριστούσε τους followers της επειδή έκαναν "κόσμια" σχόλια στο βίντεο.

«Όλος αυτός ο σχολιασμός μου για τον Χρήστο Μάστορα έγινε καθαρά για να τον υποστηρίξω. Γιατί τον έχουν καταρρακώσει, ασχέτως αν τον υποστηρίζω με ειρωνεία, γιατί είναι πάρα πολύ γελοίο ότι έλεγαν ότι αυτός φταίει για την Μαρινέλλα, τον είχαν «σκοτώσει» τον άνθρωπο και το αν είναι Αλβανός που δεν αφορά άνθρωπο αυτό.

Και απάντησα ακριβώς με αυτές τις ειρωνείες πάνω σε αυτό για να τον υποστηρίξω και μόνο. Γιατί είναι γελοίοι και γράφουν τα χειρότερα για όποιον να ‘ναι και απάντησα έτσι ακριβώς. Αυτό ο κόσμος το κατάλαβε, πώς γίνεται να μην το κατάλαβαν πέντε δημοσιογράφοι; Πώς γίνεται πείτε μου. Γιατί το παίζετε ότι δεν καταλαβαίνετε κάτι και πάτε να πατήσετε επί πτωμάτων για ένα κομμάτι ψωμί» ανέφερε η Σούπερ Κική.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!