VIRAL

Χαμός με τα χαλιά της Μοιραράκη στο Υπουργείο Τουρισμού - Η ίδια απάντα

Τα πληκτρολόγια στο twitter πήραν φωτιά τις τελευταίες μέρες, μετά από δημοσιεύματα που αποκάλυπταν πως το Υπουργείο Τουρισμού έχει αγοράσει πανάκριβα χαλιά από τη Δέσποινα Μοιραράκη.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως τα εν λόγω χαλιά κόστισαν χιλιάδες ευρώ, με τους χρήστες του X, να κάνουν αιχμηρά σχόλια για... σπατάλη και ακόμα και ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε με ανάρτησή του το θέμα.



Η ίδια η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε σήμερα τηλεφωνικά στην εκπομπή της Τσολάκη και έδωσε τη δική της απάντηση: Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Μοιραράκη τόνισε πως «εδώ και 30 χρόνια απευθύνονται στην επιχείρηση μου, φυσικά, εκτός από ιδιώτες και το δημόσιο. Ουαί και αλίμονο η Ελλάδα μας να μην χειροποίητα χαλιά σε δημόσιους χώρους. Η πρώτη μεγάλη πώληση που είχα κάνει ήταν επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου που στην εποχή εκείνη στο Μέγαρο Μαξίμου, που συνένεσε ο κ. Μπιρσίμ, πουλήθηκαν χαλιά πολλών εκατομμυρίων δραχμών. Μετά έχω δώσει και χαλιά στην προεδρία της Δημοκρατίας».

«Πρέπει στο λαϊκό αίσθημα να του εξηγήσουμε πως είναι το background και τι πραγματικά γίνεται. Όταν λοιπόν η προεδρία της Δημοκρατίας και κάθε δημόσιος οργανισμός οφείλει να έχει πράγματα ποιότητα μέσα και έχει αντίκες εκατομμυρίων δραχμών και χαλιά αξίας, που είναι το άσχημο ένα υπουργείο, που εκπροσωπεί την Ελλάδα μας και βγαίνει προς τα έξω και ο τουρισμός είναι το Α και το Ω, να έχει ένα τέτοιο χαλί;».

«Είθισται και στους δημόσιους και πολύ καλούς χώρους να τοποθετούνται πράγματα αξίας. Όχι μόνο σε έπιπλα αλλά σε φωτιστικά, σε πίνακες, σε αντίκες και φυσικά σε χειροποίητα χαλιά. Δεν μπορεί να έχεις μια αντίκα και κάτω να βάλεις μια μοκέτα, όπως είπε κάποιος, που κάνει 100 δραχμές. Εκεί λοιπόν επιμένω για να σας ενημερώσω ότι επιβάλλεται σήμερα να έχουμε χειροποίητα χαλιά στους δημόσιους χώρους» πρόσθεσε επίσης η Δέσποινα Μοιραράκη, στην τηλεφωνική της παρέμβαση, στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!