VIRAL

Η Σαλακά έγινε έξαλλη με τη Σάττι - Δείτε την σε κατάσταση σοκ να κλαίει

Η Κατερίνα Σαλακά, είναι ένα πρόσωπο που έγινε ευρέως γνωστό μέσω social media, όπου ανεβάζει βίντεο πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη και στέλνει μηνύματα θετικής σκέψης και αυτοπεποίθησης, ωστόσο οι τελευταίες αναρτήσεις της στο TikTok είναι γεμάτες κλάματα και μηνύματα οργής και απογοήτευσης και αιτία για αυτό το... σοκ που η ίδια λέει πως υπέστη, ισχυρίζεται πως είναι η Μαρίνα Σάττι!

Η τραγουδίστρια έχει συνεργασία με την TikToker μιας και έχει χρησιμοποιήσει με την άδειά της, αποσπάσματα από βίντεο που έχουν γίνει viral στο TikTok. Κατά την Κατερίνα Σαλακά, είχαν συμφωνήσει να ανέβει μαζί με τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή στον Λυκαβηττό, αλλά της απαγόρεψαν την είσοδο.



Όπως ακούγεται να λέει αναστατωμένη σε ένα από τα βίντεο: «Παιδιά πραγματικά είμαι σε σοκ, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω πάθει σοκ, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με τη Μαρίνα Σάττι. Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο».

Συνέχισε να ανεβάζει κλιπ από τον χώρο της συναυλίας, με δάκρυα στα μάτια και επαναλάμβανε ξανά και ξανά, πως δεν της έχει φερθεί τόσο άσχημα, ποτέ κανείς στη ζωή της. Τόνιζε δε, ότι εκτός από την είσοδο στη σκηνή, την εμπόδισαν μέχρι και τουαλέτα να πάει.

Δείτε ΕΔΩ τα βίντεο που ανέβασε η Κατερίνα Σαλάκα 

@katerinasalaka

 

πρωτότυπος ήχος - katerinasalaka

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!