VIRAL

Ακούστε το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων με τους Gwen Stefani και Anderson .Paak

Καθώς απομένουν λίγες μόνο ώρες για την φαντασμαγορική τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, οι διοργανωτές μας έκαναν μια ακόμη έκπληξη, καθώς για πρώτη φορά ακούσαμε ένα "τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων".

Η Coca-Cola συνεργάζεται με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για σχεδόν έναν αιώνα, αλλά για πρώτη φορά στην 96χρονη σχέση τους, το γνωστό brand αναψυκτικών και οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το τραγούδι της κορυφαίας διοργάνωσης που σηκώνει σήμερα αυλαία στο Παρίσι.

Αντί να επιλέξουν έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη ή να πάρουν την άδεια από κάποιο γνωστό τραγούδι για να «ντύσει» τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Josh Burke, παγκόσμιος επικεφαλής του μάρκετινγκ μουσικής και πολιτισμού στην Coca-Cola Company και ο Brian Monaco, πρόεδρος/υπεύθυνος παγκόσμιου μάρκετινγκ της Sony Music Publishing, συναντήθηκαν στο δείπνο για να συζητήσουν ευρύτερες έννοιες.

Το τραγούδι λέγεται «Hello World» και εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στον αέρα! Η Gwen Stefani και ο Anderson .Paak το τραγουδούν και παραγωγός είναι ο Ράιαν Τέντερ, τραγουδιστής των OneRepublic.

Στο βίντεο κλιπ, οι δύο τραγουδιστές χορεύουν ενώ πίσω τους παίζουν στιγμιότυπα από προηγούμενους Ολυμπιακούς αγώνες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Olympic Games (@olympics)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!