VIRAL

Ο Greek Freak θα είναι σημαιοφόρος της Ελλάδας στο Παρίσι και έκανε μια νέα ανάρτηση

Τελικά, αυτό που ακούγονταν έντονα πως δηλαδή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την πρόκριση της εθνικής Ελλάδος μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, θα κληθεί να γίνει σημαιοφόρος της χώρας στην τελετή έναρξης, επιβεβαιώθηκε.

Θυμίζουμε πως ο Τεντόγλου, δεν θα μπορούσε να αποδεχτεί τη σχετική πρόταση, καθώς δεν θέλει να πάει από νωρίς στο Παρίσι, για προπονητικούς λόγους, ενώ ακούγονταν έντονα και το όνομα της Σάκκαρη.


Τελικά σε συνεδρίαση της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που έγινε στις 9/7 ορίστηκε πως οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες το βράδυ της 26ης Ιουλίου, θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.


Λίγη ώρα μετά την ομόφωνη απόφαση των μελών της ΕΟΕ για τον Έλληνα σούπερ σταρ του ΝΒΑ, ο «Greek Freak» προχώρησε σε μια απλή ανάρτηση ανεβάζοντας μερικές από τις καλύτερες στιγμές από το Προολυμπιακό τουρνουά 2024 στο ΣΕΦ, γράφοντας «Hellas» και προτάσσοντας τα ελληνικά χρώματα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.


Μάλιστα εκτός από τα καλάθια και τα εντυπωσιακά ταπώματα που έκανε ο Γιάννης στο βίντεο που ανέβασε φαίνεται να τραγουδά τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας, ενώ βλέπουμε και πλάνα με την μητέρα του και τα αδέλφια του και τα παιδιά του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!