VIRAL

Η Θώδη είχε πει "γατοξέρασμα" το Ζάρι αλλά τώρα αγκαλιάστηκε με την Σάττι

Αίσιο τέλος με αγκαλιές και φιλιά μπήκε σε μια κόντρα που είχε ξεσπάσει πριν μήνες όταν η Μαρίνα Σάττι είχε φανεί να... αγνοεί την Έφη Θώδη και με τη σειρά της η γνωστή τραγουδίστρια λαϊκών και δημοτικών ασμάτων την είχε... στολίσει με ουκ ολίγες αιχμηρές εκφράσεις.

Θυμίζουμε πως όταν παρουσιάστηκε το Ζάρι για τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι είχε πει για το "Γλύκα γλύκα" πως είναι κομμάτι της Κέλλυς Κελλεκίδου προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της Έφης Θώδη που είχε πει πως την Μαρίνα... "δεν την ξέρει ούτε η μάνα της" και το τραγούδι της το είχε αποκαλέσει "γατοξέρασμα"!


«Θα ήθελε πολύ να είναι σαν το "Γλύκα Γλύκα" το Ζάρι. Να διευκρυνίσουμε γιατί ο κόσμος έχει μυαλό και ξέρει πολύ καλά ποιανού είναι το "Γλύκα Γλύκα". Είναι δικό μου, γράφτηκε μόνο για εμένα. Πρώτη εκτέλεση την έχω κάνει εγώ με τον Γιώργο Δημητρόπουλο στο κλαρίνο. Η μαϊμού, όσο ψηλά και να φτάσει ο πισινός της φαίνεται. Γιατί το είπε αυτό; Δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν μπορούσε να πει το όνομά μου; Τι έπαθε δηλαδή; Δεν θα μιλάμε για την ιστορία μας; Γιατί εγώ είμαι μια ιστορία, είτε το θέλουν είτε όχι, είμαι η ιστορία της Ελλάδος. Εγώ δημιούργησα αυτά τα τραγούδια, σε αυτόν τον χώρο και να το πάρουν πολύ καλά χαμπάρι και η Σάττι και όλοι αυτοί που δουλεύουν και δουλεύουν χάρη σε εμένα. Εγώ έβαλα το λαϊκοδημοτικό τραγούδι στα σαλόνια, στον κόσμο και τη νεολαία τη γύρισα στα κλαρίνα» είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή τότε η Θώδη προσθέτοντας: «Τη Μαρίνα Σάττι δεν την ξέρει ούτε η μάνα της. Και πού πάει με αυτό το ρεζίλι το τραγούδι; Αυτό είναι ένα γατοξέρασμα. Καθόλου δεν μου άρεσε το τραγούδι, για ανθρώπους που δεν έχουν νοημοσύνη. Πού θα πάμε με αυτό; Πάλι θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι μια βλακεία, μια αηδία».

Η... συμφιλίωση επί σκηνής!
 

Όμως αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν καθώς οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στην σκηνή, αγκαλιάστηκαν και έδειξαν σε όλους πως είναι αγαπημένες!

Συγκεκριμένα η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της επιφύλασσαν στο κοινό μια έκπληξη στη συναυλία που έδωσε η τραγουδίστρια το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου στην Τεχνόπολη, καθώς μαζί με την Μαρίνα εμφανίστηκε στη σκηνή η Έφη Θώδη και οι δυο τους τραγούδησαν παρέα.

Μετά έκαναν μια αγκαλιά και η Μαρίνα Σάττι είπε στην καλεσμένη της: «Κυρία Έφη νομίζω ότι τα κανάλια θέλουν να σπείρουν τη διχόνι8α ανάμεσά μας, αλλά δεν θα μας χωρίσουν ποτέ γιατί είστε είδωλο».

«Μαρίνα Σάττι σ' αγαπώ» είπε σε ένα σημείο η Έφη Θώδη με την τραγουδίστρια να απαντά: «Είστε έμπνευση σε όλα και σας αγαπάμε πάρα πολύ».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greek Arrow (@greek_arrow)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!