VIRAL

Χαμός γίνεται στα social με τους νέους παίκτες του Power of Love

Αν και μόλις χθες Κυριακή έγινε η πρεμιέρα του Power of Love, οι χρήστες των social media, ήδη όλα δείχνουν πως έχουν... ξεχωρίσει κάποιους παίκτες, άλλους γιατί τους αρέσει να τους βρίζουν, άλλους γιατί... πετσοκόβουν τους πάντες και γενικά οι αναρτήσεις για το νέο ριάλιτι αγάπης πέφτουν βροχή και στο Χ το #poweroflovegr παραμένει top trend εδώ και ώρες!

Οι χρήστες των social δείχνουν να έχουν εξοργιστεί με έναν Κύπριο παίκτη και εξυμνούν όσες παίκτριες.... τον έκραξαν!

Ο λόγος για το Νίκο Πελετιέ.Συγκεκριμένα ο Κύπριος TikToker προκάλεσε αρνητική εντύπωση σχεδόν σε όλες τις παίκτριες με τις απόψεις που εξέφρασε για τις γυναίκες στο εισαγωγικό του βίντεο.

«Είμαι 26 χρονών και είμαι από την Κύπρο. Είμαι ο καλύτερος προπονητής σχέσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλάζω ζωές. Παίρνω έναν άνθρωπο που είναι σαν την πέτρα και τον μετατρέπω σε άγαλμα», είπε αρχικά ο νεαρός παίκτης του Power of Love.

«Μπαίνω σε αυτό το παιχνίδι για να γνωρίσω έναν ακόμα έρωτα, γιατί στο μέλλον θέλω να έχω διψήφιο αριθμό παιδιών και τρεις γυναίκες δεν μου αρκούν. Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία είναι μόνο μία: η ανατροφή των παιδιών της και η στήριξη προς τον σύζυγό της», τόνισε ο 26χρονος Κύπριος TikToker, προκαλώντας σάλο στις διαγωνιζόμενες του παιχνιδιού.

«Τώρα εγώ τι να πω; Ότι έχω δει αυτά που ανεβάζει στα social; Βέβαια, τότε είχε μαλλιά, τώρα δεν έχει. Έχω δει κάποια βιντεάκια του, οπότε είμαι πολύ επιφυλακτική. Θα ήθελα, ωστόσο, να τον γνωρίσω, να δω αν τα εννοεί όλα αυτά που λέει. Να πω ένα παράδειγμα; Είχε πει ότι η γυναίκα δεν πρέπει να έχει τρίχα από το αυτί και κάτω», σχολίασε η Σωτηρία αμέσως μετά.

Κατά τη διάρκεια της κοινής σύνδεσης, μόλις άκουσε τον Πελετιέ δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί λέγοντάς του «ξεκαβάλα λίγο», ενώ και η Άννα πέταξε επική ατάκα και αποθεώθηκε στο Χ αφού ρώτησε με τεράστια απορία αν ο Πελετιέ πληρώνεται για αυτό που είχε πως κάνει ως... επάγγελμα!

Χαμός έγινε και με την Ειρήνη, που είχε συμμετάσχει... αναζητώντας τον έρωτα και στα τηλεοπτικά First Date και Bachelor

Και γενικά στο X πέφτει πολύ... κράξιμο αλλά και γέλιο!

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!