VIRAL

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει την Celine Dion να παθαίνει κρίση με σπασμούς

Γροθιά στο στομάχι προκαλεί βίντεο που δείχνει την Celine Dion να υπομένει μια αγωνιώδη δεκάλεπτη κρίση. 

Οι σοκαριστικές σκηνές αποτελούν μέρος ενός επερχόμενου ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τη μάχη που δίνει η Celine Dion με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Στο εν λόγω απόσπασμα, η ντίβα της μουσικής σκηνής, βρίσκεται ξαπλωμένη να κλαίει από τον πόνο, μη μπορώντας να ελέγξει το σώμα της. Η Καναδή τραγουδίστρια φαίνεται να αγκομαχά για να αναπνεύσει καθώς το ιατρικό προσωπικό προσπαθεί απεγνωσμένα να ανακουφίσει τους επώδυνους μυϊκούς σπασμούς της, ενώ ένα συνεργείο κινηματογραφεί αθόρυβα τη δοκιμασία.

Με εμφανή την αγωνία στο πρόσωπό της, της χορηγείται ένα φαρμακευτικό ρινικό σπρέι, που χρησιμοποιείται συνήθως για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των σπασμών σε πάσχοντες από το Σύνδρομο.

Η Celine Dion διαγνώστηκε με τη σπάνια ασθένεια το 2022 αλλά έκτοτε παραδέχτηκε ότι πάλευε με την πάθηση κρυφά για σχεδόν δύο δεκαετίες προτού μιλήσει για αυτό.

Το επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion» κυκλοφόρησε στα τέλη Μαΐου και πρόκειται για ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για την πορεία της Καναδής super star στη μουσική βιομηχανία, αλλά και τις δοκιμασίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει, όπως τα τελευταία χρόνια, το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου με το οποίο έχει διαγνωστεί.

Αφού δέχεται βοήθεια, η Celine Dion είναι τελικά σε θέση να καθίσει όρθια και σκεπάζεται με μια κουβέρτα πριν παραδεχτεί την αμηχανία της που έχασε τον έλεγχο του σώματός της μπροστά στις κάμερες.

Λέει στον φακό: «Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε κάνει να νιώθεις τόσο αμήχανα και τόσο, δεν ξέρω πώς να το εκφράσω, είναι απλά… ξέρετε, σαν να μην έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου..».

Συγκινημένη λυγίζει, ενώ παραδέχεται ότι δεν έχει εγκαταλείψει το ενδεχόμενο να συνεχίσει τη σκηνική της καριέρα κάποια στιγμή στο μέλλον.

«Βλέπω ακόμα τον εαυτό μου να χορεύει και να τραγουδάει. Πάντα βρίσκω το plan b και το plan c, ξέρετε. Έτσι είμαι εγώ. Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω. Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα συρθώ. Αλλά δεν θα σταματήσω. Δεν θα σταματήσω».

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!