VIRAL

Ο Μπογδάνος έκανε on camera ακραία σχόλια για την Μις Αλαμπάμα

Η 23χρονη Sara Milliken, που κατάφερε φέτος να κερδίσει τον τίτλο της Μις Αλαμπάμα, στα καλλιστεία στις ΗΠΑ, έχει προκαλέσει απίστευτα έντονες αντιδράσεις στα social media, με πολλούς να την τρολάρουν, αλλά σήμερα είδαμε στην τηλεόραση τον Κωσνταντίνο Μπογδάνο να κάνει ακραίους χαρακτηρισμούς για την εν λόγω εστεμμένη προκαλώντας χαμό στο πάνελ της εκπομπής της Τσολάκη.

Η ίδια η Milliken είχε πρόσφατα απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που διάβαζε στο διαδίκτυο για την στέψη της λέγοντας: «Ακόμη και κάτι που πληκτρολογείτε σε μια οθόνη μπορεί να έχει μόνιμο αντίκτυπο στους ανθρώπους. Αν και εγώ δεν είμαι σε αυτό το σημείο, μπορεί να οδηγήσει άλλους ανθρώπους να κάνουν μερικά πολύ άσχημα πράγματα στον εαυτό τους».

Σήμερα 12/6 η εκπομπή της Τσολάκη με αφορμή τον πρόσφατο καβγά που είχε ξεσπάσει ανάμεσα σε Λιάγκα και Πετρόγιαννη για τα παραπανίσια κιλά του Αρναούτογλου, ο Κωσνταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε στην περίπτωση της Μις Αλαμπάμα χρησιμοποιώντας ακραίους χαρακτηρισμούς.

«Παρατήρηση πρώτη, γιατί μιλάμε για τα κιλά του Γρηγόρη, γιατί είναι άντρας. Αν ήταν γυναίκα δεν θα μιλάγαμε. Κατά δεύτερον, κάποια πράγματα τα συζητάμε, κάποια όχι. Για παράδειγμα, μη  λέτε τους χοντρούς, χοντρούς. Είχαμε και στα χωριά μας plus size και body shaming. Τη Μις Αλαμπάμα την είδατε; Είναι κιούπι, κήτος, βυτίο», είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Ελένη Τσολάκη τον έκοψε.

«Γιατί μου χαλάς τη διάθεση; Είναι δυνατόν να έχεις πει εσύ αυτό το πράγμα τώρα; Δεν θα το έλεγα ποτέ αυτό το πράγμα για άνθρωπο. Εσένα μειώνουν οι χαρακτηρισμοί αυτοί», είπε έξαλλη η παρουσιάστρια με τον ίδιο να αποσύρει τους χαρακτηρισμούς και να ζητά συγγνώμη αν κάποιος προσβλήθηκε.

«Είναι ακραία παχύσαρκη», συνέχισε να λέει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με την Ελένη Τσολάκη να προσθέτει: «Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει». Αν θες ο δημόσιος λόγος σου να είναι ευπρεπής, πρέπει και μέσα σου να το πιστεύεις, μπορεί να το πιστεύει αυτό που λέει, εγώ δεν θέλω να ειπωθούν αυτά εδώ»,

«Αφού είναι ακραία παχύσαρκη», επέμεινε ο καλεσμένος με τον Νίκο Γεωργιάδη να τονίζει ότι παίρνει την ευθύνη των λόγων του και την παρουσιάστρια να εκρύγνηται λέγοντας ότι όλοι έχουν την ευθύνη του λόγου του.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έβγαλε το κινητό του και έδειξε φωτογραφία της Μις Αλαμπάμα επιμένοντας στα λεγόμενά του, με τον Δημήτρη Μηλιόγλου να ξεσπά: «Δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα, για ανθρώπους μιλάμε».

Η συζήτηση συνεχίστηκε με ένταση, με τις απόψεις να είναι διαφορετικές.

Δείτε ΕΔΩ το απόσπασμα!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!