VIRAL

Έγινε και αυτό: Νυχτερίδα δάγκωσε on stage την Taylor Momsen [βίντεο]

Μπορεί οι περισσότεροι να γνώρισαν την Taylor Momsen ως την μικρή... ατίθαση αδελφή του πρωταγωνιστή της σειράς Gossip Girl, όπου ενσάρκωσε την Jenny Humprey, αλλά η ίδια, είναι πρωτίστως μουσικός, ρόκερ και τραγουδίστρια και σε πρόσφατη συναυλία της, συνέβη κάτι απίστευτο!

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας του συγκροτήματός της The Pretty Reckless στη Σεβίλλη, την ώρα που ερμήνευε on stage το κομμάτι "Witches Burn" (οι μάγισσες καίγονται) μια νυχτερίδα έκανε την εμφάνισή της επί σκηνής και την δάγκωσε!


«Υπάρχει μια γαμ... νυχτερίδα στο πόδι μου τώρα, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;» ακούγεται να λέει η τραγουδίστρια στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram


«Πρέπει να είμαι στα αλήθεια μάγισσα» σχολίασε η ίδια, ενώ τα μέλη του συγκροτήματός της και άλλα άτομα προσπαθούσαν να αφαιρέσουν τη γατζωμένη στο πόδι της νυχτερίδα.

«Gracias. Όλα είναι καλά και η νυχτερίδα επίσης. Θα γίνει η καινούργια μου φίλη» ανακοίνωσε η τραγουδίστρια μετά το αίσιο τέλος της επιχείρησης.

Μετά το τέλος της συναυλίας, η Momsen μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου της έγινε εμβόλιο κατά της λύσσας με την ίδια να σχολιάζει μέσω Instagram: «Ήταν γλυκιά αλλά ναι με δάγκωσε, οπότε θεραπεία για λύσσα τις επόμενες δύο εβδομάδες».

Η ίδια πλέον μαζί με το συγκρότημά της The Pretty Reckless, συνεχίζουν κανονικά την ευρωπαϊκή περιοδεία τους (είναι support στους ACDC) και μας έδειξε πως το συνεργείο των ACDC κόλλησε αυτοκόλλητα με... απαγορευτικά για νυχτερίδες, στον εξοπλισμό των συναυλιών.

Δείτε το βίντεο με το... δάγκωμα της νυχτερίδας


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Momsen (@taylormomsen)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!