VIRAL

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγύρισε στις κερκίδες το γκολ του Ολυμπιακού

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρακολούθησε από κοντά τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα και είδε τους ερυθρολεύκους να σηκώσουν στην OPAP Arena - Αγιά Σοφιά το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας μάλλον είναι πολύ... γουρλής για τις ελληνικές ομάδες, αφού πριν από λίγες μέρες βρέθηκε και στις κερκίδες του γηπέδου στο Βερολίνο για να πανηγυρίσει τη νίκη του Παναθηναϊκού (και του αδελφού του Κώστα) επί της ομάδας της Ρεάλ στο τελικό του ευρωπαϊκού κυπέλου μπάσκετ.


Και το βράδυ της Τετάρτης 29/5 ο Γιάννης παρακολούθησε και τη μάχη του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα μαζί με την αρραβωνιαστικιά του η οποία τόνισε πως παρακολούθησε για πρώτη φορά αγώνα ποδοσφαίρου.


Μέσω story δε, έδειξε πως πανηγύρισε το γκολ του Ολυμπιακού.

Φυσικά η παρουσία του Γιάννη στο γήπεδο δεν πέρασε απαρατήρητη

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στις κερκίδες των επισήμων ήταν  και ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συνοδεύονταν από την κόρη του, Δέσποινα. Οι δυο τους βρήκαν την ευκαιρία και βγήκαν φωτογραφία με τον κορυφαίο Ελληνα μπασκετομπολίστα.

Μάλιστα ο παίκτης του Ολυμπιακού Ντάνιελ Ποντένσε μέσω Instagram Story κάλεσε τον Greek Freak να πάει και να το γιορτάσει με την ομάδα, γράφοντας: "Έλαααα ρεεεε. Πού είσαι; Έλα να το γιορτάσουμε".

 

Όταν δε ο Γιάννης και η σύντροφός του αποχώρησαν από το γήπεδο ήταν ολοφάνερη η χαρά του.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!