VIRAL

Χαμός γίνεται στο TikTok με τα παπούτσια ΝΔ

Πριν από λίγα χρόνια είχαν προκαλέσει... παροξυσμό στο Διαδίκτυο τα sneakers με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και τώρα που είμαστε σε προεκλογική περίοδο εν όψει ευρωεκλογών, ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέβασε στο TikTok βίντεο με τα παπούτσια ΝΔ και έγινε νέος... χαμούλης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήδη από τις προηγούμενες εκλογές είχε αποδείξει πως έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί φανατικά το TikTok θέλοντας να προσεγγίσει και τους ηλικιακά νεότερους ψηφοφόρους και συχνά και ανεβάζει χιουμοριστικά βίντεο.


Έτσι τώρα τον είδαμε να κρατά τα sneakers με το σήμα της Νέας Δημοκρατίας: «Επιτέλους έχουμε το δικό μας» έγραψε στο Instagram.

Μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να τα δοκιμάσει και όπως είπε στο βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok: «Πολύ δυνατό, στην επόμενη περιοδεία μου θα κάνω θραύση!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πάτος του παπουτσιού είναι διακοσμημένος με τη λέξη «ντολμαδάκια» για την οποία έχει γίνι viral ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ στη συνέχεια του βίντεο, ο ίδιος αναφέρεται στον Άδωνι Γεωργιάδη και τονίζει ότι θα ζηλέψει όταν τα δει!

«Θα τα δει ο Άδωνις και θα λυσσάξει!», είπε χαρακτηριστικά!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο στο TikTok

@kyriakosmitsotakis_

Επιτέλους!

original sound - Kyriakos Mitsotakis

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!