VIRAL

Ένα tweet του Αντίνοου Αλμπάνη προκάλεσε χαμό και ο ίδιος δίνει διευκρινήσεις

O γνωστός ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, θέλησε να μοιραστεί μέσω X (πρώην Twitter) κάτι που του συνέβη σε ένα ασανσέρ με μια γυναίκα και προφανώς άθελά του προκάλεσε απίστευτες αντιδράσεις, καθώς λόγω και της επικαιρότητας... πάτησε ευαίσθητες χορδές για θέματα έμφυλης βίας και ψυχιατρικής αγωγής.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 6 Απριλίου, ο ηθοποιός έγραψε στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα, ότι «μια κυρία σήμερα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εμένα γιατί όπως μου δήλωσε φοβάται τους άντρες και αυτό εμένα θα μου φάει τουλάχιστον δυο συνεδρίες με τον ψυχίατρο».

Αμέσως ο ηθοποιός άρχισε να εισπράττει αναρίθμητα σχόλια, με πολλούς να του επισημαίνουν πως ίσως η γυναίκα φοβάται γιατί μπορεί να έχει υπάρξει θύμα βίας από κάποιον άντρα και πολλές γυναίκες να αναφέρουν πως και οι ίδιες ΠΟΤΕ δεν μπαίνουν μόνες τους σε ασανσέρ με έναν άγνωστο άντρα.


Παράλληλα αναρίθμητα ήταν τα σχόλια και για τις συνεδρίες με ψυχίατρο!


Ο ίδιος μετά από τα σχόλια που δέχτηκε έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν "έκρινε" την στάση της γυναίκας και άνοιξε... διάλογο με αρκετούς χρήστες του twitter που τον κατέκριναν 


Ωστόσο ούτε αυτές οι αναρτήσεις του ηθοποιού... ηρέμησαν τα πνεύματα και στο τέλος ο Αντίνοος απλά έγραψε πως δεν είναι υπεύθυνος για τα όσα καταλαβαίνει κάποιος διαβάζοντας τις αναρτήσεις του, αλλά είναι υπεύθυνος μόνο για τα όσα έχει γράψει! 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!