VIRAL

Όργιο... συνωμοσιών γέννησε το νέο βίντεο με την Kate Middleton

H πριγκίπισσα Kate εθεάθη το περασμένο Σάββατο να κάνει ψώνια σε φάρμα κοντά στο παλάτι του Windsor, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της William και το σχετικό βίντεο που δημοσιεύτηκε από media όπως η Sun και το TMZ προκάλεσε νέο κύκλο φημολογίας για το τί πραγματικά συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Οι περισσότεροι θεωρούν πως το παλάτι άφησε να διαρρεύσει αυτό το βίντεο για να κατευνάσουν τον σάλο που προκάλεσαν τόσο η φωτογραφία που απεικόνιζε την Kate και τα παιδιά της η οποία αποδείχτηκε πως ήταν "παραποιημένη" όσο και τα δημοσιεύματα που θέλουν να υπάρχει κρίση στο γάμο του πριγκιπικού ζεύγους και κάνουν λόγο για απιστία του William.


Ωστόσο αυτό που κατάφεραν είναι να ξεκινήσουν ένα νέο κύκλο θεωριών συνωμοσίας και γενικά το παλάτι δέχεται πολλά πυρά από πολλούς.


Άλλοι τους κατηγορούν πως επειδή χειρίστηκαν λάθος το θέμα εξ αρχής, τώρα εμφανίζουν την Kate συνέχεια (η πριγκίπισσα φέρεται να έχει θεαθεί τέσσερις φορές μέσα σε δύο εβδομάδες) μολονότι είχε ανακοινωθεί πως η ίδια μετά την επέμβασή της θα έπρεπε να αναρρώσει για καιρό και δεν θα έκανε καμία δημόσια εμφάνιση πριν το Πάσχα.


'Αλλοι πάλι δεν πιστεύουν πως η αδυνατισμένη αλλά φανερά ευδιάθετη Kate στο επίμαχο βίντεο είναι η Middleton και κάνουν λόγο για... σωσία!

Και μπορεί το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης Sun να... καλωσόριζε την Kate αλλά τα σχόλια πως αυτή δεν είναι η πριγκίπισσα οργιάζουν!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!