VIRAL

Ο Τσουβέλας... ψήνει τον Αντετοκούνμπο να πάει στον ΠΑΟ και σκορπά γέλιο

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας που με το χιούμορ του έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media και όχι μόνο, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, μέσα από το οποίο καλεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αφήσει το NBA και να έρθει στην Ελλάδα να συνεχίσει την καριέρα του και μάλιστα του προτείνει να πάει στον Παναθηναϊκό!

Τα... επιχειρήματα που εμφανίζει ο Τσουβέλας για να πείσει τον Greek Freak να επιστρέψει στην Ελλάδα είναι το ένα πιο... ακραίο από το άλλο.

Συγκεκριμένα ο κωμικός λέει στον μπασκετμπολίστα, ότι τον συμφέρει να έρθει στον Παναθηναϊκό με πολλά εκατομμύρια λιγότερα από αυτά που ήδη πληρώνεται στους Bucks. Αλλά, «δεν θα πληρώνει τίποτα, θα ανοίξει ταβέρνα και θα πηγαίνει σε πανηγύρια» όπως του επισημαίνει ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Πιο αναλυτικά, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είπε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Γιάννη, δεν έρχεσαι στον Παναθηναϊκό τι κάθεσαι και χτυπιέσαι εκεί πέρα; Παίζεις άμυνα μόνος σου και χάνετε τριάντα πόντους από το Σακραμέντο. Δεν έρχεσαι εδώ πέρα; Είσαι 30. Το NBA το κατέκτησες. Σε θέλαν να σε βάλουν πρόσωπο του ΝΒΑ είπες όχι δεν γουστάρω. Πρωτάθλημα πήρες. MVP βγήκες. Θα ρθεις εδώ αφου γουστάρεις Euroleague».

Τέλος, ο κωμικός ακούγεται να λέει στον MVP του NBA: «Θα παίξεις στον Παναθηναϊκό 60 εκατομμύρια τα τρία χρόνια. Τα 60 εκατομμύρια είναι πιο πολλά από τα 300. Γιατί εδώ δεν θα πληρώνεις το παραμικρό, θα πηγαίνεις σε ταβέρνες θα σου λένε "από μένα Γιαννάρα»". Θα πηγαίνεις κάτω στα νησιά δεν θα σε αφήνουν να πληρώσεις;. Άμα τα βάλεις κάτω με αυτά που πληρώνεις εκεί πέρα... ανοίγεις και μια ταβέρνα εδώ να μην χρεώνεσαι φαγητά και θα σαι μια χαρά. Στην Ελλάδα στο Ψυχικό, θα είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια.Θα πάμε τον Δεκαπενταύγουστο πανηγύρι στον Αιτωλό στο χωριό μου πάνω στην Άρτα, μια χαρά. Τι κάθεσαι εκεί στους Bucks; Πράσινα εκείνοι πράσινα και ο Παναθηναϊκός».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!