VIRAL

Oscars 2024: Αυτές ήταν οι πιο... viral στιγμές της λαμπερής βραδιάς [βίντεο]

Τα φετινά βραβεία Όσκαρ δεν είχαν πολλές... εκπλήξεις με τις ταινίες Poor Things και Oppenheimer, να μοιράζονται τα βραβεία στις μεγάλες κατηγορίες και το φιλμ του Νόλαν να κερδίζει και το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, αλλά και το φιλμ του Λάνθιμου να αποκομίζει 4 αγαλματίδια. Ωστόσο υπήρξαν και κάποιες... αστείες στιγμές που συζητήθηκαν πολύ.

Συγκεκριμένα, χαμός έγινε όταν στην σκηνή ανέβηκε ολόγυμνος ο John Cena για την απονομή του χρυσού αγαλματιδίου στην κατηγορία «Μακιγιάζ & Κομμώσεων» και «Κοστουμιών», με το γνωστό ηθοποιό, ράπερ και πρώην παλαιστή να... αναβιώνει (μετά από σχετική προτροπή του παρουσιαστή της βραδιάς Jimmy Kimmel)  ένα ευτράπελο που είχε συμβεί πριν από 50 χρόνια, όταν στην 46η τελετή απονομής Όσκαρ το 1974 είχε εμφανιστεί επί σκηνής ένας επίσης ολόγυμνος άνδρας.


Viral έγινε και η ερμηνεία του Ryan Gosling του τραγουδιού "I am just Ken", αλλά και το στιλιστικό ατύχημα που είχε η Emma Stone, καθώς η πρωταγωνίστρια της ταινίας Poor Things του Λάνθιμου, όταν ανέβηκε στη σκηνή φανερά ενθουσιασμένη και συγκινημένη,  για να πάρει το Όσκαρ της, διαπίστωσε πως η πλάτη του φορέματός της είχε ανοίξει.


Δείτε ΕΔΩ τα σχετικά αποσπάσματα.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!