VIRAL

Ο Λαζόπουλος έκανε πολύ "σκληρά" σχόλια για τις Καινούργιου - Μπάρκα

Χαμό έχουν προκαλέσει τα όσα είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή του ο Λάκης Λαζόπουλος, που να ασχοληθεί με το θέμα: Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης – Δανάη Μπάρκα, αλλά ιδιαίτερα ένα σχόλιο που έκανε για την Κατερίνα Καινούργιου προκάλεσε αντιδράσεις!

«Τελείωσαν οι άντρες, πρέπει να λύσουμε το δημογραφικό. Τελειώνουν οι άντρες από τους γάμους των ομοφυλόφιλων; Δεν μπορούμε να βρούμε δύο ξεχωριστούς άντρες για δύο διαφορετικές παρουσιάστριες; Πρέπει με έναν άνδρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους; Δηλαδή, θα δανείζει η μία γυναίκα τον άντρα στην άλλη; Πρέπει να το σκεφτείτε. Ο συγκεκριμένος άντρας είναι και εφοπλιστής.

Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου πριν από έναν χρόνο; Χώρισαν πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι… πώς να το πω; Οιωνεί κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε μεταβίβαση των συναισθημάτων του που είχε για την Καινούργιου στην πιο καινούρια, τη Δανάη», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και στη συνέχεια ανέφερε το εξής:

«Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά… έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν το χωράει ο νους της… ο μεγάλος, ο… ο νους της, ο νους που έχει…»

«Αυτός ο Φίλιππος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Η Καινούργιου έγινε έξαλλη με το σχόλιο του Λαζόπουλου και αποχώρησε από την εκπομπή της

Αφού προβλήθηκαν κάποια πράγματα που είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο Podcast του εκείνη δεν έκρυψε την ενόχλησή της καθώς όπως είπε, ανέφερε κάποια πράγματα για εκείνη που την στενοχώρησαν.

Η ίδια, δεν ήθελε να αναπαραχθούν αυτές οι δηλώσεις στον αέρα της δικής της εκπομπής και όταν είδε ότι ο λόγος της δεν περνάει, έγινε έξαλλη και σηκώθηκε και έφυγε από το πλατό.

Αξίζει να αναφερθεί πως κάποια λεπτά αργότερα η παρουσιάστρια επέστρεψε και εξήγησε τι έγινε αφού βεβαίως ζήτησε συγγνώμη από τους συνεργάτες της.

«Εδώ είμαι, συγγνώμη. Είχαμε μια προσωπική διαφωνία και ήθελα να τη λύσω, με συγχωρείται που αποχώρησα αλλά συμβαίνει προκειμένου να με βλέπετε νευριασμένη και στεναχωρημένη. Και όπως λέει ο Νίκος Μουρατίδης είναι της μόδας να αποχωρούν οι παρουσιάστριες από το πλατό. Σας ευχαριστώ πολύ και με συγχωρείτε» είπε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!