VIRAL

Η Καινούργιου είδε τον πρώην της να φιλιέται παθιασμένα με τη Δανάη Μπάρκα

Εδώ και αρκετό καιρό ακούγονταν φήμες πως ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, ο εφοπλιστής Φίλιππος Τσαγκρίδης έχει έρθει πολύ... κοντά με τη Δανάη Μπάρκα, αλλά πλέον ένα βίντεο που τους δείχνει να φιλιούνται παθιασμένα δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Συγκεκριμένα η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, απαθανατίστηκαν να δίνουν παθιασμένα φιλιά σε γνωστό γκέι κλαμπ, τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου.

Στιγμιότυπα και βίντεο από την τρυφερή στιγμή ανάμεσα στην παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» και τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, διέρρευσαν στο Διαδίκτυο και τα social media.

 

Το πρωί της Δευτέρας, η Τσιμτσιλή έδειξε το viral βίντεο στην εκπομπή της και είπε πως η ίδια μίλησε με την Καινούργιου: «Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στεναχωρήθηκε. Επειδή εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, κάνανε παρέα και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μου είχε πει ότι σύστησε στην Δανάη τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα. Χθες της έκανε unfollow» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε για τις δύο παρουσιάστριες: «Δεν είναι από τις φιλίες τις σταθερές με την βάση τους, επειδή η Κατερίνα έχει και πολλές παιδικές φιλίες, και φίλες ζωής που συναναστρέφεται. Δεν ποντάρεις και όλα σου τα λεφτά σε μια τέτοια σχέση».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!