VIRAL

Σάλο έχει προκαλέσει ο Πάνος Βλάχος με στίχους για Πορτοσάλτε και Άδωνι

Στίχοι που είπε επί σκηνής ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος, σε δημόσια εμφάνισή του έχουν προκαλέσει έντονες και ποικίλες αντιδράσεις.

Οι επίμαχοι στίχοι αναφέρουν: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».


Ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, δεν έκρυψε την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά κατά του Πάνου Βλάχου.
«Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη» είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Όπως είπε «ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγω και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επι γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;».

Από τη μεριά του ο Άδωνις Γεωργιάδης, ναι μεν δήλωσε πως 

«Είναι σαν να λες θέλω να τους δω να είναι πεθαμένοι, να τους σκοτώνουν, αυτό ούτε καλλιτεχνική αδεία λέγεται, ούτε χιούμορ, ούτε τίποτα» και πρόσθεσε «Δεν τον ξέρω προσωπικά, ως ηθοποιός μου είναι πολύ συμπαθής και πιστεύω πραγματικά ότι είναι ταλαντούχος. Τον έχω δει αρκετά γιατί οι γιοι μου βλέπανε την Μουρμούρα πολύ. Λοιπόν, πάντα θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, κάνουν κάτι τόσο άσχημο», ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Η αντίδραση της Δανάης Μπάρκα
Και η Δανάη Μπάρκα σχολίασε τους στίχους του Πάνου Βλάχου λέγοντας: «Είμαι ανισόρροπη αν πω ότι το θεωρώ λίγο υπερβολή; Δεν ξέρω τη συνέχεια, αλλά μέχρι αυτό που άκουσα, δεν είναι ότι λέει σε κανέναν…», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε: «Η σάτιρα είναι σάτιρα, μου ακούστηκε πολύ σατιρικός ο στίχος. Εμένα το μυαλό μου δεν πήγε σε δολοφονία. Καταννοώ τον κύριο Γεωργιάδη, σε αυτά που γράφει και στην απάντησή του».

Η Δέσποινα Καμπούρη είπε: «Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που άκουσα. Φυσικά και υπάρχουν όρια στη σάτιρα, αλλά νομίζω ότι ο Πάνος Βλάχος τα ξεπέρασε».

Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε στη συνέχεια: «Είναι αυτό που καμιά φορά, τα παλιά τα χρόνια κυρίως, σε άλλα καθεστώτα, είναι αυτό που έκαναν κάποιοι καλλιτέχνες που έβγαζαν το άχτι τους μέσα από το τραγούδι. Νιώθω ότι αυτό πήγε να κάνει ο Πάνος Βλάχος».

Αξίζει δε να σημειωθεί πως σχεδόν το σύνολο των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα.

 

Χαμός γίνεται όμως και στο twitter (X) με το hashtag #Βλαχος να συγκεντρώνει αμέτρητα σχόλια

Η απάντηση του ηθοποιού

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά», είπε ο Πάνος Βλάχος

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!