VIRAL

Virgin Island: Σε νέο ριάλιτι οι παίκτες θα χάνουν την... παρθενιά τους στην tv

Έρχεται σειρά-παιχνίδι από επίδοξους τηλεοπτικούς αστέρες που πρόκειται να χάσουν την παρθενιά τους στην τηλεόραση! Αυτό θα συμβεί, μάλιστα, με τη βοήθεια ειδικών σε θέματα σεξ, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του κόσμου.

Στο «Virgin Island», το οποίο πρόκειται να προβληθεί στο Channel 4, θα δούμε ανθρώπους να πετάνε σε ένα τροπικό νησί με έναν και μοναδικό σκοπό. Στην ειδυλλιακή τοποθεσία θα τους συνοδεύει ένα συνεργείο κάμερας και παραγωγοί που ελπίζουν ότι οι ηθοποιοί θα έχουν ερωτικές περιπτύξεις μπροστά στον φακό.

Ωστόσο, αν δυσκολευτούν η παραγωγή έχει τη λύση: θα υπάρχουν τα «υποκατάστατα του σεξ» στη διάθεση των παικτών για να τους καθοδηγήσουν! 

Ένας ειδικός της τηλεόρασης δήλωσε στη Sun: «Δεν έχει υπάρξει ποτέ τηλεοπτική εκπομπή που να ξεπερνάει τα όρια όπως αυτή και μάλλον δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά. 

Τα «υποκατάστατα του σεξ» είναι ειδικοί σε ό,τι αφορά την οικειότητα. Οι επαγγελματίες της ιατρικής είναι γνωστό ότι συμβουλεύουν τους ανθρώπους να αναζητήσουν βοήθεια από αυτούς. 

Η εκπομπή δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τα γυρίσματα, αλλά αναμένεται να προβληθεί στο Channel 4. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δημιουργοί του προγράμματος δυσκολεύονταν να βρουν ανθρώπους πρόθυμους να συμμετάσχουν. 

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!