VIRAL

Δείτε ποια είναι τα 10 πρόσωπα που γκούγκλαραν πιο πολύ οι Έλληνες το 2023

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Google έκανε τη δική της ανασκόπηση της χρονιάς που σε λίγο τελειώνει και παρέθεσε τα αποτελέσματα για το ποια είναι τα ονόματα που έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες, στη μηχανή αναζήτησης μέσα στο 2023.

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει και το 2023, η Google έκανε τη δική της ανασκόπηση και παρέθεσε τα αποτελέσματα για το ποια είναι τα ονόματα που έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες, στη μηχανή αναζήτησης μέσα στη χρονιά που μας πέρασε.

Μπορεί οι περισσότεροι να πίστευαν πώς στην πρώτη θέση θα κυριαρχεί ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς μονοπώλησε τα social media με την εμφάνισή του στο προσκήνιο, όμως ένα άλλο πρόσωπο του «έκλεψε» τη θέση! 

Νούμερο 1 στην αναζήτηση των Ελλήνων στη Google, είναι ο τράπερ Sin Boy, με το «θρίλερ» γύρω από τις φήμες ότι είχε πεθάνει. Τη 2η θέση κατέλαβε, όπως ήταν επόμενο, ο Στέφανος Κασσελάκης, από την περίοδο που διεκδικούσε την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι και την εκλογή του.

Ο 3ος πιο δημοφιλής Έλληνας στην αναζήτηση της Google, είναι ο Οδυσσέας Σταμούλης, πρώτα για τον θάνατο του 11χρονου γιου του από πνιγμό στην Ικαρία και μετά για την απώλεια της πρώην συζύγου του και ηθοποιού, Κάτιας Νικολαΐδου, λίγους μήνες μετά.

Ακολουθεί στην 4η θέση ο Αλέξης Γεωργούλης, που βρέθηκε στο επίκεντρο, με τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό.

Το 5ο όνομα που αναζήτησαν στην Google, είναι αυτό του νέου δημάρχου της Αθήνας, Χάρη Δούκα.

Έκτος έρχεται ο Κώστας Σλούκας, που τον Ιούλιο υπέγραψε συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό για 3 χρόνια, μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές της χρονιάς, όπως τη χαρακτηρίζουν τα ελληνικά site.

Στην 7η θέση βρίσκεται ο Νίκος Κοκλώνης, που απασχόλησε με τις εμφανίσεις του στο «Just the 2 of Us».

Όγδοος είναι ο Άντριου Τέιτ, που είναι και η μοναδική ξένη προσωπικότητα εντός δεκάδας. Μπορεί η σύλληψή του για sex trafficing να έγινε τον Δεκέμβριο του 2022, ωστόσο, οι αποκαλύψεις για τα όσα κατηγορήθηκε, συγκλόνισαν όσους παρακολουθούσαν τις εξελίξεις. 

Στις 2 τελευταίες θέσεις βλέπουμε δύο γυναίκες που απασχόλησαν στην επικαιρότητα φέτος.

9η αναδείχθηκε η Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία πριν λίγους μήνες παντρεύτηκε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και οι δυο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ενώ 10η η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία φέτος διεκδίκησε την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!