VIRAL

Είδαμε τις Μενεγάκη και Μελέτη να ποζάρουν αγκαλιά

Χιλιάδες likes μέσα σε λίγα μόλις λεπτά συγκεντρώνει η σημερινή ανάρτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram όπου μας δείχνει την... τυχαία συνάντηση που είχε με την Ελεωνόρα Μελέτη.

Οι δύο παρουσιάστριες συναντήθηκαν στο πάρκινγκ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και δεν παρέλειψαν όχι μόνο να φωτογραφηθούν αλλά και να το αναρτήσουν στα social media, κάνοντας μάλιστα χιούμορ για τις στυλιστικές τους επιλογές.

«Μας έπιασαν τα γέλια που ήρθαμε και οι δυο μας με φόρμα στο στούντιο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσης η Ελένη Μενεγάκη, ποζάροντας χαμογελαστή αγκαλιά με την Ελεονώρα Μελέτη.

Οι δύο παρουσιάστριες συναντιούνται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Μεγάλου Καναλιού, ενώ πριν από λίγο καιρό η Ελεονώρα Μελέτη είχε φιλοξενηθεί και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ωστόσο, δεν είχαν αναρτήσει ποτέ ως τώρα κάποια κοινή τους φωτογραφία από τα στούντιο του MEGA.

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη δεν συνηθίζει να ανεβάζει εύκολα φωτογραφίες μαζί με άλλα πρόσωπα της showbiz. Επιπλέον, έχοντας προηγηθεί μία περίοδος όπου συζητιούνται πολύ έντονα διάφορα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον συγκεκριμένων παρουσιαστών, φαίνεται πως η παρουσιάστρια με αυτή την κίνησή της στέλνει τα μηνύματά της προς διάφορους αποδέκτες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!