VIRAL

"Κράζουν" αγρίως την Τούνη επειδή κομπάζει πως είναι η νο1 influencer

Ένα βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη στο προφίλ της στο TikTok έχει προκαλέσει αναρίθμητα σχόλια καθώς χιλιάδες "κράζουν" την influencer επειδή κομπάζει πως είναι η καλύτερη και νο1 influencer και επειδή λέει πως είναι "αυτοδημιούργητη". 

Στο επίμαχο βίντεο η ίδια με μια κούπα στο χέρι έγραφε για τον εαυτό της: «Είναι βαριά η κούπα να είσαι μαμά, αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας και η no1 γυναίκα influencer στην Ελλάδα». 



Τα σχόλια ακολούθων της και μη, γέμισαν από μηνύματα προς την instagrammer, γράφοντάς της «χαλάρωσε λίγο» και «ξεκαβάλα».

'Όπως αναφέρει το protthema.gr πολλοί από όσους παρακολούθησαν το κλιπ της με το trend «βαριά η κούπα», αντέδρασαν αρνητικά με τα σχόλια που η ίδια έκανε για τον εαυτό της.

«Influencer είναι ο άνθρωπος που ασκεί επιρροή σε κάποιο κοινό. Δεν βλέπω καμία επιρροή όταν ζητιανεύεις like επειδή πάτωσαν οι φωτό σου στο insta» ήταν ένα από τα σχόλια που δέχτηκε. Κάποιο άλλο μήνυμα έγραφε: «Σε συμπαθούσα μέχρι να κανείς αυτό το βίντεο».

Τέλος, σε ένα από τα σχόλια, κάποιος την παρέπεμψε σε αναφορά που είχε κάνει για τον «τέταρτο παγκόσμιο πόλεμο», τονίζοντάς της με ειρωνική διάθεση: «Όσο έγινε τρίτος παγκόσμιος άλλο τόσο είσαι και εσύ influencer, μάθε πρώτα να μιλάς για θέματα της επικαιρότητας».

Πάρτε μια γεύση από τα επικριτικά σχόλια που εισπράττει 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!