VIRAL

Χαμός έγινε με τις ομοφοβικές δηλώσεις Μπέου - Η Καινούργιου είπε πως δέχεται απειλές

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη εκλογική νίκη το βράδυ της Κυριακής 8/10, αλλά οι ομοφοβικές δηλώσεις που έκανε λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της επανεκλογής του, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Μάλιστα σήμερα, σύσσωμοι οι παρουσιιαστές και οι παρουσιάστριες lifestyle εκπομπών έστρεψαν τα πυρά τους κατά του Δημάρχου και ακούσαμε την Καινούργιου να λέει πως φοβάται γιατί δέχτηκε απειλές!

Όλα ξεκίνησαν όταν χθες βράδυ, ο Αχιλλέας Μπέος στην πρώτη ομιλία του μετά την επανεκλογή του, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες του Βόλου, έστρεψε τα «βέλη» του κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αναφερόμενος στην πρόσφατη συνέντευξή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ανέφερε πως θα ήθελε να αποκτήσει με το σύντροφό του δύο αγόρια, μέσω παρένθετης μητέρας.

«Δηλαδή τι θέλεις να πεις εσύ τώρα με τα κανάλια που σε προβάλουν; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@στ@δ@ς;» είπε ο Αχιλλέας Μπέος σχολιάζοντας την παραπάνω τοποθέτηση και έγινε χαμός!

 

Η αντίδραση της Καινούργιου

Η παρουσιάστρια έκανε αυτή την ανάρτηση στα social media

...  και σήμερα είπε στην εκπομπή της

«Είμαι σε κατάσταση σοκ. Δέχομαι απειλητικά μηνύματα από κόσμο στο Βόλο. “Άντε ρε νούμερο, με τους κλόουν όλους, σας απαυτώνει ο Μπέος, έχετε χάσει τα ήθη και τα έθιμα». Με απειλούν ότι θα έρθουν και θα με βρουν και κάτι παλαβά. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός δεν είναι ο ελληνικός λαός. Δεν είναι έτσι οι συνάνθρωποί μας. Θα φοβάμαι να γυρίσω και σπίτι και μένω μόνη μου» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο 

Χαμός έγινε στην εκπομπή του Λιάγκα

Ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Λιάγκα και έγινε χαμός!

«Τι θα γίνει ξαφνικά; Θα πρέπει να πάρουμε όλοι έναν ράφτη δίπλα μας συνοδό;», ήταν η αρχική φράση που χρησιμοποίησε ο Αχιλλέας Μπέος για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ, η οποία πυροδότησε την συζήτηση.

«Αν τη λέξη πού…δες την θεωρείτε προσβλητική, την παίρνω πίσω, αλλά αφορούσε καθαρά τον Κασσελάκη. Δεν θα είναι παράδειγμα προς μίμηση ο κάθε Κασσελάκης. Αυτά που λέω για τον κύριο Κασσελάκη αφορούν κι εσάς στις εκπομπές που κάνετε. Δεν θα μας αλλάξετε νοοτροπίες. Κάνω παρέα μαζί τους γιατί είμαι γλυκός… Είμαι γλυκούλης», είπε στο ξέσπασμά του ο Αχιλλέας Μπέος.

«Αν κάποιοι με τη λέξη πού…δες θίχτηκαν ή προσβλήθηκαν, εγώ ζητάω από αυτόν τον κόσμο συγγνώμη», ανέφερε στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος και ακολούθησε κακός χαμός.

Ο δήμαρχος Βόλου «επιτέθηκε» και στον Βαγγέλη Περρή.

Η εκπομπή της Σκορδά παρουσίασε τις εξελίξεις στην υπόθεαση

Με το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου, ξεκίνησε και η εκπομπή Fay's Time με τη Φαίη Σκορδά να συνομιλεί αρχικά με τον πρώην υφυπουργό Πολιτισμού κο Γερομανωλάκη και στην πορεία να αποκαλύπτει πως πλέον είχαμε παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η Φωτεινή Παντζιά.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!