VIRAL

Η Demi Moore είχε ένα... σέξι ατύχημα αλλά το χειρίστηκε με πολύ... cool τρόπο

Οι περισσότερες σταρ "τρέμουν" στην ιδέα πως σε κάποια δημόσια εμφάνισή τους θα πάθουν ένα... στιλιστικό ατύχημα που θα αποκαλύψει κάποιο γυμνό κομμάτι του σώματός τους, ειδικά με τους παπαράτσι να τις ακολουθούν κατά πόδας. Ωστόσο η Demi Moore αν και άθελά της αποκάλυψε σε όλους το γυμνό στήθος της δεν κόμπλαρε καθόλου!

Η 60χρονη σταρ, ήταν ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους που βρέθηκαν προχθέςΤρίτη 26/9 στο Παρίσι, στην εβδομάδα Μόδας, για να παρακολουθήσουν το σόου του YSL για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024.


Στο ίδιο σόου, είδαμε ως καλεσμένες πασίγνωστα μοντέλα όπως η Kate Moss και η Hailey Bieber αλλά και χολιγουντιανούς αστέρες.


Η Moore φορούσε ένα μαύρο διάφανο outfit, το οποίο σε μια κίνηση του χεριού της αποκάλυψε το ολόγυμνο στήθος της! Αμέσως τα... αποκαλυπτικά πλάνα έκαναν το γύρο του Διαδικτύου.


Η ίδια ωστόσο, όχι απλά δεν κόμπλαρε αλλά φρόντισε μόνη της να ανεβάσει την επίμαχη πόζα στο Instagram της, όπου άλλωστε ισχύει και η... λογοκρισία στη ρώγα με τους followers της να την εκθειάζουν για τον cool τρόπο με τον οποίο αντέδρασε στο σέξι ατύχημά της!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!