VIRAL

Ο Οικονομόπουλος έφαγε πανέρι με λουλούδια στο πρόσωπο και έγινε έξαλλος

Έξαλλος έγινε ο Νίκος Οικονομόπουλος όταν ένα πανέρι με λουλούδια έσκασε στο πρόσωπό του την ώρα που ήταν on stage και τραγουδούσε!

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής δέχτηκε ένα πανέρι με λουλούδια στο πρόσωπό του την ώρα που ερμήνευε τη μεγάλη επιτυχία του, «Μελαγχολία μου».

Το γεμάτο πανέρι με τα λουλούδια «έσκασε» στο πρόσωπό του και ο Νίκος Οικονομόπουλος νεύριασε τόσο πολύ που έδειξε με το δάχτυλό του τον θαμώνα και του τόνισε μην το ξανακάνει αυτό!

Ο τραγουδιστής απευθυνόμενος σε έναν θαμώνα του μαγαζιού που τραγουδούσε, του είπε νευριασμένος και κουνώντας του το δάχτυλο: «Μην το κάνεις αυτό, με νευριάζεις».

Το εν λόγω βίντεο δημοσιεύτηκε στο Tik Tok, τα σχόλια είναι αμέτρητα από τους διαδικτυακούς φίλους και έχει γίνει ήδη viral.

Μάλιστα, κάποιοι είχαν βρεθεί στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Οικονομόπουλος και ανέφεραν ότι ο εν λόγω θαμώνας δεν το έκανε μία φορά, αλλά πετούσε στοχευμένα στο πρόσωπο του τα πανέρια με τα λουλούδια.

Δείτε ΕΔΩ και εσείς το βίντεο με τον εκνευρισμό του τραγουδιστή την ώρα που «σκάει» το πανέρι με τα λουλούδια σε πρόσφατη εμφάνισή του.

@stelios_ntinoudis ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕΤΕ… ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗ @Nikos Oikonomopoulos @Oikonomopoulos_official_club @oikonomopoulostv @RospyTV #oikonomopoulos #psyxologos #melagxoliamou #fy #fyp #kavala πρωτότυπος ήχος - Στέλιος Ντινούδης

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!