VIRAL

Οι... Bennifer έχουν επέτειο γάμου και η JLo κάνει ερωτική εξομολόγηση [βίντεο]

Μια έκπληξη επεφύλασσε η Jennifer Lopez για τους θαυμαστές της ανήμερα της πρώτης επετείου γάμου με τον Ben Affleck.

To ζευγάρι πριν από έναν χρόνο κλέφτηκε και παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας σε μια κινηματογραφική τελετή. Η JLo είχε αποκαλύψει ότι ήταν ιδέα του Ben Affleck καθώς την έβλεπε αγχωμένη για τη γαμήλια τελετή που διοργάνωναν τον Αύγουστο.

Ακριβώς αυτό το ταξίδι στο Λας Βέγκας η Jennifer Lopez το έκανε τραγούδι και τιμά μ’ αυτόν τον τρόπο την επέτειο γάμου με τον σύζυγό της. Το τραγούδι έχει τον τίτλο “Midnight trip to Vegas” και η σουπερστάρ το ανέβασε στο προσωπικό της blog On the JLo για όλους τους εγγεγραμμένους θαυμαστές της.

Ανάμεσα στους στίχους ακούμε την ερωτική εξομολόγηση της JLo και την περιγραφή του γάμου τους.

“Πάντα ονειρευόμουν ότι θα έβρισκα κάποιον σαν εσένα, Πνιγόμαστε σε ανθοστολισμούς ορχιδέας, Φορέματα και γλυκά, Κι αν βρέχει, ναι; Αυτό είναι που ονειρευόμασταν; Είναι γεμάτο με οικογένειες και πράκτορες, Κρατήσεις δωματίων, Ποιος προορισμός, Τα ελικόπτερα, Το γεγονός του αιώνα, Εγκλωβισμένοι στο matrix

Τότε μου ψιθύρισες στο αυτί, Είπες ας φύγουμε από εδώ, Μπορούμε να εξαφανιστούμε απόψε, Τι θα έλεγες για ένα μεταμεσονύχτιο ταξίδι στο Βέγκας, Μόνο εγώ κι εσύ μωρό μου, βάλε τα παιδιά στο πίσω κάθισμα της ροζ Cadillac και εμείς να αλλάξουμε στο μπάνιο. Μεταμεσονύχτιο ταξίδι στο Βέγκας, Οι καρδιές μας να χτυπούν τρελά, θα περάσω να σε πάρω αργά, δεν χρειάζεται να περιμένουμε. Ναι, ας κάνουμε κάτι τρελό” τραγουδά η JLo για τον άνδρα της ζωής της.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!