VIRAL

True story: Γιατί μια 18χρονη "σταρ" του instagram είπε "αντίο" στα social media

H Essena O'Neill, είχε καταφέρει στα 18 της χρόνια να πετύχει αυτό που ονειρεύονται χιλιάδες έφηβοι: να έχει εκατομμύρια followers και σπόνσορες στα social media.

H νεαρή κοπέλα από το Queensland της Αυστραλίας αποφάσισε όμως πως δεν της αρέσει πλέον αυτή η εξάρτηση από τα social media. Το κορίτσι που κατάφερε να γίνει "σταρ" του instagram, "ίνδαλμα" για άλλα κορίτσια στην χώρα της και βρέθηκε να κερδίζει και χρήματα από τις selfies που ανέβαζε είπε οριστικό αντίο στην φήμη των social media.
H ίδια εξηγεί τους λόγους που την ώθησαν σε αυτή την απόφαση σε ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριαμσό της στο youtube, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως αισθάνεται πως έχασε όλη της την εφηβία με το να ασχολείται αποκλειστικά με τα social media, πως οι αξίες στη ζωή της είχαν αρχίσει να μετριούνται με βάση τα views και τη δημοτικότητα και πως όλο αυτό το βρίσκει τώρα ανούσιο και πως απαιτούσε από τη μεριά της πολύ χρόνο και επίπονες προσπάθειες. 
Παράλληλα διέγραψε πολλά από τα ποστ της στους λογαριασμούς της ή τους ξαναέγραψε νέα σχόλια που εξηγούν την αλήθεια πίσω από κάθε selfie και βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!