VIRAL

True story: Μεθυσμένη πήγε να χαϊδέψει τίγρη και της έφαγε το χέρι

Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση της σύλληψης μιας Αμερικανίδας που τραυματίστηκε σοβαρά από δάγκωμα τίγρης. 

Η 33χρονη γυναίκα ονομάζεται Jacqueline Eide και χθες τα ξημερώματα στις 7 το πρωί σε κατάσταση μέθης (θυμίζουμε ότι στις ΗΠΑ γιόρταζαν το Halloween) μπήκε παράνομα μέσα στο ζωολογικό κήπο Henry Doorly Ζοο και προσπάθησε να χαϊδέψει μια τίγρη. Το ζώο της δάγκωσε το χέρι και η γυναίκα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο στην Όμαχα από φίλους της και κινδυνεύει να χάσει τα δύο της δάχτυλα. 
Οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία, καθώς η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα επιθετική με το νοσηλευτικό προσωπικό και εποδείχτηκε πως ήταν ύπο την επήρεια ουσιών. 
Ο ζωολογικος κήπος επιβεβαίωσε μέσω social media το περιστατικό,  και οι υπεύθυνοι δήλωσαν πως εκτιμούν πως η επίθεση έγινε από έναν 18χρονο τίγρη  που έχει μόνο 3 πόδια (τον Mai) και πως ο ζωολογικός κήπος φροντίζει πάντα για την ασφάλεια των επισκεπτών. 
Η γυναίκα ακόμα νοσηλεύεται και οι αρχές θα ασκήσουν ποινική δίωξη εις βάρος της για καταπάτηση και παράνομη είσοδο σε ιδιωτικό χώρο ενώ η έρευνα συνεχίζεται τόσο από την αστυνομία, όσο και από τις αρχές ασφαλείας του ζωολογικού κήπου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!