VIRAL

Η Μακρυπούλια απαντά με χιούμορ σε όσους την... κράζουν στο twitter

Δεν λέει να κοπάσει ο χαμός που γίνεται στο twitter, μετά από μια ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός, παρουσιάστρια και μοντέλο Ζέτα Μακρυπούλια, για μια πτήση που... έχασε ταξιδεύοντας για Σάμο.

Συγκεκριμένα, η 44χρονη Ζέτα, ταξίδευε για Σάμο, αλλά δεν πρόλαβε τη σχετική πτήση της Sky Express, καθώς, όπως η ίδια ανέφερε σε ένα βίντεο που ανέβασε στα social media, το αεροπλάνο αναχώρησε στην ώρα του, αλλά η ίδια δεν πρόλαβε να επιβιβαστεί σε αυτό, καθώς είχε πάει στην τουαλέτα του αεροδρομίου για να φρεσκαριστεί!


Τα όσα είπε η Ζέτα, προκάλεσαν αναρίθμητα χλευαστικά σχόλια καθώς οι δηλώσεις της έχουν γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στο Twitter, με τους χρήστες να παίρνουν θέση και να ασκούν σκληρή κριτική στην ηθοποιό και παρουσιάστρια.

Τα σχόλια στο Twitter επαινούν τη Sky Express που δεν καθυστέρησε την πτήση, ενώ μετά τις αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ζέτα θέλησε να απαντήσει με μια χιουμοριστική ανάρτηση που έκανε με γερή δόση αυτοσαρκασμού.

'Ετσι δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία χιουμοριστική εικόνα στην οποία εμφανίζεται η ίδια να... πετάει έξω από το παράθυρο του αεροσκάφους κρατώντας ένα πλακάτ που γράφει: «πάω για κατούρημα».

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!