VIRAL

Ο μπαμπάς της Μελίνας του Survivor προκάλεσε δάκρυα στο Twitter

To χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star είχε αμέτρητες δυνατές στιγμές συγκίνησης, καθώς οι παίκτες αντίκρυσαν από κοντά αγαπημένα τους πρόσωπα και ήταν αδύνατο να μην λυγίσει ακόμα και ο πιο... σκληροτράχηλος άνθρωπος. Αλλά ειδικά όταν η Μελίνα Μεταξά είδε τον μπαμπά της, τα δάκρυα όλων έτρεξαν ποτάμι και ακόμα και οι χρήστες στο twitter έσπευσαν να πλέξουν το εγκώμιο του πατέρα της παίκτριας καθώς τους πλημμύρισε συγκίνηση και δέος για την αγάπη, το σθένος και τη θέληση αυτού του πατέρα να αγκαλιάσει την κόρη του. 

Ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά, έκανε μια πολύ εντυπωσιακή είσοδο, αφού λίγο πριν η ίδια πέσει στην αγκαλιά του εκείνος πέταξε την μαγκούρα που κρατούσε, προχωρώντας μόνος του για να βρεθεί κοντά της.

Η ίδια, όπως ήταν φυσικό, ξέσπασε σε κλάματα, αφού η σχέση πατέρα και κόρης είναι πολύ ιδιαίτερη σε κάθε περίπτωση. Μάλιστα, στην προσωπική της συνέντευξη, η Μελίνα εξομολογήθηκε πως την συγκίνησε πολύ που τον είδε να πετάει τη μαγκούρα του, σκεπτόμενη τα όσα εκείνος έχει περάσει στη ζωή του.

Και την προηγούμενη φορά που συμμετείχε στο παιχνίδι η παίκτρια των Μπλε, είχε αποκαλύψει ότι ο πατέρας της είναι ήρωας πολέμου και από αυτόν πήρε το παράδειγμα να μην τα παρατάει ποτέ στη ζωή της.

Το κοινό αποθέωσε την εικόνα της Μελίνας με τον μπαμπά της

Όπως ήταν φυσικό η εικόνα της Μελίνας με τον μπαμπά της δεν άφησε ασυγκίνητο το κοινό, το οποίο με τα σχόλιά του στο Twitter αποθέωσε την στιγμή που ο αληθινός Survivor βρίσκεται ξανά με την κόρη του.

Αυτά είναι κάποια από τα σχόλια:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!