VIRAL

Σάλος με ταβέρνα που τηγανίζει τα ψάρια ζωντανά - Δείτε τί είπε η Σκορδά

Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram από ταβέρνα στην Κάρπαθο στην οποία όχι μόνο αλευρώνουν ζωντανά τα ψάρια αλλά στη συνέχεια τα βάζουν ζωντανά και στο τηγάνι. Το θέμα, έγινε viral  στα social media και απασχόλησε το πρωί της Τρίτης 30/5 και την εκπομπή Πρωινό Μας και είδαμε τη Φαίη Σκορδά να έρχεται σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες της. 

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η πανελλήνια ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα και το κυνήγι «Νέμεσις» φαίνονται αρχικά πλάνα από τα ζωντανά ψάρια μέσα σε έναν κάδο με αλεύρι.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια του βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να βάζει στο τηγάνι ζωντανά τα ψάρια τα οποία πηδούν από την επαφή τους με το καυτό λάδι. Ο ίδιος άνδρας κρατά τα ψάρια ακίνητα με μια τσιμπίδα ενώ σε ένα από αυτά ακουμπάει πρώτα την ουρά του στο καυτό τηγάνι.

Τις σκληρές εικόνες καταγράφει μια γυναίκα η οποία αντιμετωπίζει ως εξαιρετικά αστείο το θέαμα λέγοντας κάποια στιγμή «δεν αλευρώνεται μόνο του, τηγανίζεται και μόνο του»


Σύμφωνα με την «Νέμεσις» για το περιστατικό έχει γίνει καταγγελία στο ΑΤ Καρπάθου για κακούργημα και βασανιστική θανάτωση ζώου.

Το βίντεο προβλήθηκε σήμερα από την εκπομπή Πρωινό Μας και στην ίδια εκπομπή μίλησε και η πρόεδρος του ΝΕΜΕΣΙΣ.

Όμως τα όσα είπε η πρόεδρος του ΝΕΜΕΣΙΣ, η κυρία Νατάσα Μπομπολάκη, και ειδικά τα όσα είπε πως τα ψάρια πρέπει να θανατώνονται με αποκεφαλισμό, προκάλεσαν μεγάλη αντιπαράθεση στο πλατό της εκπομπής.

 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!