VIRAL

"Κράζουν" άγρια την Chiara Ferragni για αυτή τη νέα ημίγυμνη mirror selfie

Η 36χρονη Ιταλίδα fashionista Chiara Ferragni, που ξεκίνησε την καριέρα της ως blogger έχει καταφέρει πλέον να στήσει μια μίνι αυτοκρατορία στο χώρο της Μόδας και να γίνει και η ίδια celebrity παγκοσμίου εμβέλειας, έχοντας αμέτρητες φαν. Ωστόσο η επιμονή της στο να κάνει πολλές προκλητικές αναρτήσεις στα social media προκάλεσαν οργισμένα και επικριτικά σχόλια από πολλές φαν της.

Πλέον, η ίδια και ο σύζυγός της και γνωστός τραγουδιστής Fedez, αλλά και τα δυο τους παιδιά, εμφανίζονται και σε ριάλιτι που καταγράφει τη λαμπερή ζωή τους.


Φυσικά η Chiara συνεχίζει να αποτελεί fashion icon για εκατομμύρια γυναίκες που την παρακολουθούν στα social media και αντιγράφουν τις στιλιστικές επιλογές της.


Όμως η Chiara ανέβασε στο Instagram μια νέα mirror selfie από το σπίτι της στο Μιλάνο, όπου φορά μόνο ένα εσώρουχο και είναι τόπλες.


Το γεγονός πως η συγκεκριμένη selfie δεν έχει.. στιλιστικά κάτι να πει εκνεύρισε πολλές φαν της που άρχισαν να την κράζουν σχολιάζοντας πως δεν χρειάζεται να ποζάρει διαρκώς γυμνή ή ημίγυμνη (το έχει κάνει πολλές φορές) και πολλοί καυτηρίασαν το γεγονός πως είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών και δεν θα έπρεπε να είναι τόσο προκλητική στη δημόσια εικόνα της.

«Γιατί γδύνεσαι;», «Καημένα τα παιδιά της», «Δεν μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία ντυμένη, μήπως λιγόστεψαν τα likes;», «Το να δημοσιεύεις μόνο και μόνο για να προκαλέσεις μια πλημμύρα αρνητικών σχολίων είναι λυπηρό», «Αφού δεν προωθείς κάποια εταιρεία με εσώρουχα, γιατί πρέπει να βγάλεις αυτή τη φωτογραφία; Για να δείξεις τον κ@@ο σου», ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια που συγκέντρωσε αυτή η ανάρτησή της.


Πάντως η ίδια στο πρόσφατο παρελθόν έχει επανειλημμένα υπερασπιστεί το δικαίωμα κάθε γυναίκας να δείχνει και να αγαπά το σώμα της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!