VIRAL

O Tom Hanks καβγάδισε με υπάλληλο του φεστιβάλ Καννών; Μάθαμε τί συνέβη

Ο χολιγουντιανός αστέρας Tom Hanks, μαζί με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Rita Wilson περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών, αλλά το γύρο του κόσμου κάνουν πλάνα που δείχνουν το γνωστό ζεύγος να έχει μια πολύ.... έντονη αντιπαράθεση με μέλος του προσωπικού του φεστιβάλ.


Συγκεκριμένα ο 66χρονος ηθοποιός φάνηκε να έχει μια έντονη λογομαχία με ένα μέλος του προσωπικού του φεστιβάλ, ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί, για την πρεμιέρα της νέας ταινίας, του διάσημου σκηνοθλετη Wes Anderson, με τον τίτλο Asteroid City, που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ και στην οποία ο Tom Hanks πρωταγωνιστεί μαζί με σταρ όοως η Scarlett Johansson.

Ο διάσημος ηθοποιός εθεάθη να δείχνει απογοητευμένος το δάχτυλο στον υπάλληλο, ενώ η σύζυγός του είχε το χέρι της υψωμένο μπροστά της ενώ συμμετείχε στη συζήτηση.

Το μέλος του προσωπικού φάνηκε να προσπαθεί να εκτονώσει την κατάσταση.


Μετά από λίγη ώρα, ο Χακνς και η Γουίλσον συνέχισαν στο κόκκινο χαλί για να ποζάρουν χαμογελαστοί στους φωτογράφους.

Τα πλάνα με τον δήθεν εκνευρισμένο Τομ Χανκς έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Η σύζυγός του θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη με το μέλος του προσωπικού.


Σε ανάρτησή της στα Instastories, η ηθοποιός έγραψε: «Αυτό ονομάζεται: "Δεν σε ακούω". Ο κόσμος ουρλιάζει. "Τι είπες; Που υποτίθεται ότι πρέπει να σταθούμε;" Αλλά αυτό δεν πουλάει ιστορίες. Καλή προσπάθεια. Περάσαμε υπέροχα. Πηγαίνετε να δείτε το Asteroid City».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!