VIRAL

Ο Τριαντάφυλλος δεν έκρυψε τη χαρά του που ο Κόρο αποχώρησε [βίντεο]

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, ασχολείται φανατικά με τις εξελίξεις στην All Star σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης και δεν έχει κρύψει το γεγονός πως αντιπαθεί τον Γιώργο Κορόμι, ενώ έχει δείξει δημόσια πως τον ενόχλησε η φιλία του Κόρο με τον δικό του άλλοτε φίλο Σάκη Κατσούλη.

Στο επεισόδιο του Survivor All Star που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης 17/5 οι Κόκκινοι έδειξαν το πόσο στεναχωρήθηκαν όταν ο Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα είναι ο Κόρο.


«Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Σίγουρα έχω πολύ ωραίες στιγμές από το παιχνίδι και εύχομαι τα παιδιά να συνεχίσουν αυτό το μαγικό ταξίδι και να το απολαύσει ο καθένας μέχρι την τελευταία στιγμή» είπε ο Κόρο.


Όμως τη στιγμή που οι Κόκκινοι στεναχωριόντουσαν επειδή ο Κόρο αποχωρούσε, ο Τριαντάφυλλος... πανηγύριζε στα social media!

Έτσι όχι μόνο είδαμε τον τραγουδιστή να... γλεντάει επειδή έφυγε ο Κόρο, αλλά στήριξε και πάλι δημόσια τον Μπάρτζη λέγοντας πως τον θέλει νικητή και κάρφωσε πάλι τον Ηλία Μπόγδανο.


«Αχ Ηλία μου Μπόγδανε έμεινες παγωτό που είπε ο καλός σου φίλος ότι θέλει νικητή τον Σάκη. Μα όλοι εσείς εκεί, εκτός του Νίκου είσαστε ψεύτικοι, δεν υπήρξε ποτέ τελικά φιλία, δεν υπήρξε τίποτα και επιτέλους σιγά σιγά επιβεβαιωνόμαστε όλοι εμείς. Πιο πολύ σήμερα Ηλία μου για σένα στεναχωρήθηκα μέσα στη χαρά χιλιάδων εδώ μέσα αυτοί είσαστε. Μόνο Νίκος κι ας το πάρει όποιος θέλει. Αλλά εμείς μόνο Νίκος με την αλήθεια».


Δείτε το βίντεο με τους έξαλλους χθεσινοβραδινούς πανηγυρισμούς του Τριαντάφυλλου όταν αποχώρησε από το Survivor All Star ο Γιώργος Κορόμι.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!