VIRAL

Γυναίκα αστυνομικός απέτρεψε καβγά χορεύοντας [βίντεο]

Μια γυναίκα αστυνομικός στις ΗΠΑ, δέχτηκε τα συγχαρητήρια του προέδρου Ομπάμα για τον τρόπο με τον οποίο απέτρεψε έναν καβγά μεταξύ ανήλικων κοριτσιών.

Ενώ δεν λέει ακόμα να κοπάσει ο σάλος από το νέο κρούσμα αστυνομικής βίας σε σχολείο στη Βιρτζίνια, ένα νέο βίντεο έγινε viral, αλλά αυτή τη φορά δείχνει πως υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί.

Μια γυναίκα αστυνομικός στην Washington, κλήθηκε να αποτρέψει τον καβγά μιας παρέας ανήλικων κοριτσιών. Όταν η αστυνομικός έφτασε στο σημείο, αντί να χρησιμοποιήσει βία, προκάλεσε τα κορίτσια να συναγωνιστούν στον χορό (τα γνωστά dance offs). To ένα κορίτσι, η 17χρονη Aaliyah Taylor, αποφάσισε να δεχτεί την πρόκληση και έτσι αντί να τσακώνεται με τις φίλες της βρέθηκε να χορεύει (κομμάτια όπως το Nae Nae) παρέα με την αστυνομικό.

Το βίντεο ανέβηκε αρχικά στο facebook, την περασμένη Τρίτη, από τις άλλες κοπέλες που βρέθηκαν στο σημείο και έγινε viral. Μάλιστα μέχρι και ο Ομπάμα σχολίασε το γεγονός μέσω twitter αστειεύομενος: "Ποιος θα το περίμενε πως το να είσαι αστυνομικός θα περιλάμβανε και το Nae Nae; Εξαιρετικό παράδειγμα αστυνομικού που διασκεδάζει ενώ παράλληλα μας κρατά ασφαλείς" έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος. Η αστυνομικός θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!