VIRAL

Viral έγινε βίντεο με καβγά των Lopez - Affleck; Ειδικός διάβασε τα χείλη τους

Οι Ben Affleck και Jennifer Lopez, έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας Mother, ωστόσο, πολλοί πιστεύουν πως υπάρχουν... σύννεφα σε αυτό το γάμο, αφού ο Ben φάνηκε να μιλά με πολύ έντονο ύφος στη σύζυγό του και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά.

 Το ζευγάρι αμέσως μαγνήτισε τα βλέμματα όλων.

Και μπορεί οι δυο τους να πόζαραν μαζί για τους φωτογράφους και να αντάλλαξαν φιλιά, αλλά κάποια στιγμή φάνηκε να υπάρχει «ένταση».

 Ήταν όταν ο Affleck κατά τα φαινόμενα μίλησε με έντονο ύφος στη σύζυγό του κάνοντας χειρονομίες... Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Jennifer έκανε αναρτήσεις στο Instagram με πλάνα από την πρεμιέρα αλλά σε καμία ανάρτηση δεν υπάρχει ο Ben πλάι της



Η απάντηση του ειδικού
Όπως αναφέρει το protothema.gr ένας lip reader (ειδικός που μπορεί να διαβάζει τα χείλη) έδωσε την απάντηση για το τι συνέβη ανάμεσα στο διάσημο ζευγάρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail, η Λόπεζ και ο Άφλεκ έψαχναν να βρουν τις τέλειες πόζες για να στηθούν στους φακούς των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα.

Ο ειδικός είπε ότι κατά τη διάρκεια του έντονου διαλόγου που έχει γίνει πλέον viral, η Λόπεζ φάνηκε να ρωτάει τον σύζυγό της αν το ντεκολτέ της «δείχνει πολύ βαθύ», με εκείνον να απαντάει ότι είναι μια χαρά.

Αφού βρήκαν την τέλεια πόζα, ο Άφλεκ φαίνεται να λέει στη σύζυγό του να έρθει πιο κοντά του ενώ στη συνέχεα σκύβει και της λέει: «Μην ανησυχείς, μωρό μου». Η Λόπεζ απάντησε: «Έλα κοντά μου».

Μετά τις φωτογραφίες, ο ηθοποιός γύρισε στη σύζυγό του και είπε: «Τελειώσαμε». Στη συνέχεια τη ρώτησε αν είναι καλά και τη φίλησε.

Στη συνέχεια η Λόπεζ ενημέρωσε τον Άφλεκ ότι έπρεπε να «πάνε κάπου αλλού».

Τι τρέχει με τους Bennifers τελικά;
Δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι έχει βάλει φωτιά στα social media με τα καμωματά του. Από τη μια τα καυτά δημόσια φιλιά και από την άλλη οι εντάσεις τους.

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει το ζευγάρι, στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, να πηγαίνει προς το αυτοκίνητό του, όπου και οι δύο δεν φαίνονται στα καλύτερά τους.

Ο ηθοποιός ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου στη σύζυγό του, η οποία και κάθεται στη θέση του συνοδηγού. Ο Άφλεκ τότε φαίνεται να χτυπάει την πόρτα «στα μούτρα» της Λόπεζ φανερά εκνευρισμένος.

Δείτε στην Daily Mail το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!